waiting
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Legfrissebb:
Az UniCredit Bank ajánlata: kedvezményes banki szolgáltatások Kulcs Kártyáddal!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Kulcs Patikák
2023.07.05.
intim
kisokos
inkontinencia
podcast

Inkontinenciával nyaralni? Ez a letölthető kisokos segít!

Az akaratlan vizeletszivárgás ma nagyjából 800.000 főt érint Magyarországon, ami túl nagy szám ahhoz, hogy ne foglalkozzunk ezzel a problémával. Az érintettek sokszor túl későn fordulnak orvoshoz, pedig sok esetben „csak” medencefenék-gyengeségről van szó, amely -nem súlyos esetekben- még remekül orvosolható célzott tornával. Ám megesik, hogy a vizeletvesztés más betegségre utaló tünet, amellyel érdemes minél hamarabb foglalkozni.

Az orvosi oldalán túl az inkontinencia rányomja bélyegét az érintett minden társas kapcsolatára, elszigetelődése komoly mentális problémákhoz is vezethet. A nyarat -a fesztiválok, kerti partik és kirándulások idejét- különösen nehezen viselik azok, akik vizelési zavarokkal élnek.

 

ITT JÖN EGY KIS SEGÍTSÉG

Szeretnénk praktikus segítséget nyújtani azoknak, akiknek a fenti okok miatt inkább szorongást okoz a sok hívogató szabadtéri program, így összeállítottunk egy olyan online kisokost, amelyben azonnali és hosszú távra is ható tanácsainkat, tippjeinket adjuk közre.

TÖLTSD LE A KISOKOST és élvezd végre Te is a nyarat!

Inkontinenciával nyaralni? Ez a letölthető kisokos segít!

Az Inkontinenciával élni – Legyen szabad a nyár! című Kulcs Patikák Kisokos összeállításában nagy segítségünkre volt -többek között- Dr. Benkovics Júlia nőgyógyász Magunkról – Tabuk nélkül a női testről című könyve, Kriston Andrea, a Kriston-Intimtorna kifejlesztőjének szakértő válaszai a nemrégiben felvett podcast felvételünkön (ez az adás július utolsó péntekén kerül majd a podcast felületeinkre!). Ezenkívül köszönjük hozzáértését Gyócsi Dóri pre- és posztnatális tréner, rehabilitációs személyi edzőnek, dr. Schvarckopf Tamás gyógyszerésznek és a kisokos támogatója, a Seni Lady inkontinencia termékek mögött álló szakmai csapatnak is.

Inkontinenciával nyaralni? Ez a letölthető kisokos segít!

 

 

PodCast ajánló

33:09
Kriston Intimtornával az inkontinencia ellen

Kapcsolódó cikkek

Cikkajánló

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cí­m: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatikak.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Patikakereső

PatikakeresőHa patikáinkat közvetlenül szeretnéd elérni,
használd a patikakeresőt!
Ár- és készletinformáció iránt érdeklődj patikáink elérhetőségein.

Ha patikáinkat közvetlenül szeretné elérni, használja a patikakeresőt!

Partnereink:

Baba-Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.