waiting
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Legfrissebb:
Sky Parking ajánlat: -15% a reptéri parkolás árából Kulcs Kártyáddal!
Premio Travel ajánlat: 8% utazási kedvezmény Kulcs Kártyáddal!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Kulcs Patikák

Gyakran ismételt kérdések – Kulcs Patikák törzsvásárlói program

Csatlakozás, kártya igénylése
Hogyan lehet Kulcs Kártyám?

Új törzsvásárlóként Kulcs Kártyádat ingyenesen kérheted a hűségprogramban résztvevő Kulcs Patikánkban a kasszánál plasztik kártya formájában, keresd ki a hozzád legközelebbi patikát itt. Vagy regisztrálj Kulcs Kártyát bárhonnan online, ide kattintva. Egy e-mail címmel egy kártya igényelhető.

Hogyan lehet Kulcs Arany Kártyám?

Kulcs Arany Kártyát a Kulcs Patikákkal szerződést kötött vállalatok kínálhatnak munkatársaik részére. Érdeklődj munkáltatódnál, hogy a te munkahelyed csatlakozott-e már a vállalati Arany Kártya programhoz a Kulcs Patikáknál. Ha igen, kérj segítséget Kulcs Arany Kártyád regisztrálásában a vezetődtől vagy a HR osztályon. Ha még nem vesztek részt a programban, jelezd igényed a munkáltatódnál! A Kulcs Patikák az aranykartya@kulcspatikak.hu címen várja az érdeklődő vállalatokat.

Hogyan néz ki a Kulcs Kártya és Kulcs Arany Kártya?

Az aktuális, legújabb plasztik Kulcs Kártyánk és Kulcs Arany Kártyánk így néz ki:

reg_kartyak_c.png reg_kartyak_b.png

Amennyiben régebbi típusú/más dizájnú kártyád van, és a rendszer elfogadja a vonalkódját, nincs teendőd. Ha jóval régebbi kártyád van, amelyet már nem fogadnak el a patikában, újat kell igényelned. Kulcs Kártyát díjmentesen kérhetsz a legtöbb Kulcs Patikánkban, vagy regisztrálhatsz online, ide kattintva. Arany Kártya regisztrációhoz kérd munkáltatód segítségét!

Van különbség a plasztik és a digitális kártya között?

Nincs különbség, bármelyik formában használhatod a kártyádat – a kártya vonalkódja fontos a patikai vásárlások során, míg a vonalkód alatt található számsor (kártyaszám) a különböző szolgáltatások igénybevételéhez és a belépéshez az online fiókodba. Plasztik Kulcs Kártyádat bármikor digitalizálhatod ide kattintva, Kulcs Arany Kártyádat pedig itt tudod digitalizálni.

Milyen adatokat kell megadnom ahhoz, hogy Kulcs Kártyát/Kulcs Arany Kártyát regisztrálhassak?

Kártyaigényléshez az alábbi adatokat szükséges megadnod: név, e-mail cím, születési idő, nem, irányítószám. Adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.

Van valamilyen díja a törzsvásárlói kártya igénylésének?

Nincs díja a kártya igénylésének vagy fenntartásának – teljesen ingyenesen használhatod!

Hány Kulcs Kártya váltható ki egyszerre a patikában? Családtagnak, ismerősnek is vihetek egyet, illetve használhatunk közös kártyát?

A családtagok használhatják ugyanazt a plasztik kártyát a patikai vásárlások során. Ám a digitális szolgáltatások és partnereink ajánlatai miatt érdemes kiváltani külön is, néhány partnerünk kedvezményét például kizárólag a kártya tulajdonosa tudja igénybe venni.  

Mindenki személyesen kérheti törzsvásárlói kártyáját a patikában, az igénylőlapon saját aláírásával igazolva az átvételt. Mivel a regisztráció online is elvégezhető, családtagjaidnak és ismerőseidnek otthon is segíthetsz digitális kártyát igényelni, ehhez csak egy érvényes e-mail címre van szükség. Egy e-mail címmel egy kártya igényelhető.

Mit tegyek, ha a törzsvásárlói programban résztvevő patikában a kérésemre nem tudnak Kulcs Kártyát adni, mert elfogyott?

A tagpatikáknak folyamatosan gondoskodniuk kell arról, hogy elegendő számú plasztik kártya álljon rendelkezésre. Amennyiben átmenetileg nem tudnak Kulcs Kártyát biztosítani, kérjük, jelezd számunkra az office@kulcspatikak.hu e-mail címen. Amennyiben nem ragaszkodsz a plasztik kártyához, gyorsan és kényelmesen regisztrálhatsz digitális kártyát ide kattintva, amelyet szintén teljes értékűen használhatsz patikáinkban, partnereinknél és online szolgáltatásainknál.

A plasztik kártyám megsérült/elhagytam/nem tudom már visszakeresni a számát. Ilyenkor mi a teendő?

Ha a kártya vonalkódja megsérült, illetve a kártya elveszett vagy ellopták, mielőbb kérd a letiltását az office@kulcspatikak.hu e-mail címen. Új kártyát bármelyik patikánkban igényelhetsz, de a cserét érdemes bejelenteni az előző kártyát kiállító patikában is. Az új kártya kiállítása díjmentes. A másik lehetőség: amennyiben biztos vagy benne, hogy plasztik kártyádhoz nem férnek hozzá illetéktelenek, csak egyszerűen nem találod, és korábban digitalizáltad a honlapunkon, az e-mail címeddel a törzsvásárlói fiókodba belépve bármikor újra elküldheted magadnak e-mailben a digitális törzsvásárlói kártyádat, és teljes értékűen használhatod.

Nem szeretném többet használni a Kulcs Kártyámat. Ki lehet lépni a programból?

Ebben az esetben kérheted a kártya letiltását és adataid törlését az office@kulcspatikak.hu e-mail címen. Ezután nem fogod tudni használni a kártyádat, újbóli aktiválása és az adatok visszaállítása nem lehetséges. Ha mégis meggondolod magad, bármikor új kártyát igényelhetsz a kiválasztott patikában vagy digitálisan.

Munkáltatóként érdekel az Arany Kártya vállalati program. Hogyan biztosíthatom munkavállalóimnak az Arany Kártyát?

Kérünk, írj ezzel kapcsolatban az aranykartya@kulcspatikak.hu e-mail címre, és részletesen tájékoztatunk a csatlakozás menetéről és feltételeiről.

A kártya előnyei
Milyen előnyökkel, kedvezményekkel jár a Kulcs Kártya/Kulcs Arany Kártya? Milyen szolgáltatások vehetőek igénybe vele?

Használhatod patikai vásárlásaid során, ahol a havi akciós termékeket még nagyobb kedvezménnyel vásárolhatod meg, miután a kasszánál felmutattad a kártyádat, és beolvasták a vonalkódját. Ezen felül ingyenesen és korlátlanul élvezheted vele az oldalunkon található Home Fitness otthoni torna videóinkat, amelyeket itt érhetsz el. Továbbá kiemelt partnereinknél is különböző mértékű kedvezményekre tehetsz szert, őket itt találod, az oldalon lejjebb görgetve.

Minden termékre jár kedvezmény a patikában, ha van törzsvásárlói kártyám?

Nem, azokra a kiemelt termékekre jár kedvezmény, amelyeket a havi akciós újságunkban megtalálsz. Aktuális újságunkat online is elérheted ide kattintva. A törzsvásárlói kártyával nem jár automatikusan fix százalékkedvezmény a vásárlás végösszegéből (kivéve néhány patikát, akik saját hatáskörükkel élve nyújtanak extra kedvezményt. A részletekről érdeklődj a kiválasztott patikában).

A központi akciókon kívül kaphatok egyedi kedvezményt is a patikában törzsvásárlóként?

Patikáink saját hatáskörben dönthetnek a vásárlóiknak nyújtott extra ajánlatokról és kedvezményekről. Érdeklődj a részletekről kedvenc Kulcs Patikádban.

Milyen gyakran lehet kedvezményeket igénybe venni Kulcs Kártyával/Kulcs Arany Kártyával?

Bármelyik és bármennyi vásárlásnál megkaphatod a Kulcs Kártyához járó kedvezményeket, a kártyahasználat nincs időben vagy mennyiségben limitálva.

Nem látom a honlapon a Home Fitness tornákat, mi lehet a gond?

Az edzések videóit csak akkor tudod elindítani Home Fitness oldalunkon, ha bejelentkezel törzsvásárlói kártyaszámoddal vagy a kártyához regisztrált e-mail címeddel a felugró ablakban, vagy a honlap jobb felső sarkában a Bejelentkezés gombra kattintva. Bejelentkezés után korlátlanul élvezheted a tornákat.

Mit jelent az, ha valaki Kulcs Partner? Milyen kedvezményt kapok náluk?

Jelenleg 15 cég áll velünk partneri kapcsolatban, akik termékeikkel és szolgáltatásaikkal szintén a Te testi-lelki egészségedhez járulnak hozzá. Náluk Kulcs, illetve Arany Kártya használatával kedvezményesen juthatsz hozzá termékekhez, szolgáltatásokhoz, de van, akinél egyedi ajánlat vagy ajándék jár vásárlásod mellé. Mutasd fel partnereink üzleteiben a törzsvásárlói kártyádat, vagy lépj be törzsvásárlói fiókodba a kuponkódért, amivel igénybe veheted a Kulcs kedvezményt. Kattints ide partnereink aktuális akcióiért és a részletes partneri információkért!

Hogyan vehetem igénybe a kedvezményt a Kulcs Partnereknél?

Minden Kulcs Partnerünk meghatározta, hogyan lehet náluk érvényesíteni a Kulcs Patikák törzsvásárlóinak járó egyedi kedvezményt.

1. Kuponkóddal

Alábbi partnereink saját kuponkódot hoztak létre törzsvásárlóinknak. Lépj be a kulcspatikak.hu oldalon Kulcs vagy Arany Kártya számoddal, ekkor rögtön látni fogod az összes kódot, amit partnereink saját weboldalán vagy webáruházában kell majd beírnod a megadott helyre, így érvényesítheted a kedvezményt. A pontos leírást (hová és hogyan kell beírnod a kuponkódot) és az ajánlat részleteit olvasd el egyes partnereink oldalán: 

Medoc (ajándék csontsűrűségmérés)
White Lab (-10% minden laborvizsgálatra.)
Babaszafari Bababolt (15% kedvezmény)
Premio travel (8% kedvezmény)
Tchibo (20% kedvezmény)
Optic World (20% kedvezmény)
Könyvtündér Webáruház (Vásárlásért ajándék könyv!)

2. Kártya felmutatásával

Alábbi partnereink üzleteiben pedig mutasd fel kártyádat vásárláskor a kasszánál! A részletekért kattints partnereink oldalára: 

UniCredit Bank (kedvezményes bankolás)
Optic World Exclusive (20% kedvezmény)
Sky Parking (15% parkolásidíj-kedvezmény)
Geers (10% kedvezmény)
InterSport (10% kedvezmény)
MetLife (egyedi betegbiztosítás)

Nem sikerült az egyik Kulcs Partnernél érvényesíteni a kedvezményt. Kihez fordulhatok?

Kérlek, ez esetben írj üzenetet az office@kulcspatikak.hu címre, és a lehető leghamarabb igyekszünk felvenni veled a kapcsolatot, és utánajárni a problémának.

A kártya használata
Hogyan érvényesíthetek patikai kedvezményt, ha van Kulcs Kártyám/Kulcs Arany Kártyám?

A kasszához érve, a vásárlásod előtt jelezd, hogy van törzsvásárlói kártyád. Mutasd fel plasztik kártyádat, vagy mutasd be digitális kártyádat a telefonodon, hogy a kedvezmény igénybevételéhez leolvashassák a vonalkódját.

Hogyan mentsem le a telefonomra a digitális kártyámat?

Lépj be a ezen az oldalon a profilodba a kártyaszámoddal vagy a kártyához regisztrált e-mail címeddel és a jelszavaddal, majd mentsd el a digitális kártyádat képként a galériádba vagy a Stocard vagy Simple alkalmazásban. Az alkalmazásokhoz útmutatót itt találsz. Mivel online regisztrációkor a saját e-mail címedre is megkaptad a digitális kártyádat, az e-mail fiókodban is tárolhatod, illetve onnan is lementheted magadnak.

Ha digitális törzsvásárlói kártyám van, de nincs okostelefonom, amin be tudnám mutatni a patikában, mit tegyek?

Ha nincs megfelelő okoseszközöd a digitális kártya tárolására, akkor ki is nyomtathatod egy papírra, és így mindig magadnál tudod tartani. A patikában a vonalkódot fogják leolvasni róla vásárláskor.

Mindegyik patikában érvényes a Kulcs Kártyám/Kulcs Arany Kártyám?

Törzsvásárlóink országszerte minden résztvevő Kulcs Patikában használhatják kártyájukat az aktuális kedvezmények igénybevételéhez. Néhány patika nem vesz részt hűségprogramunkban, itt az aktuális lista:

Diófa Gyógyszertár (Nyáregyháza)
Fenyő Gyógyszertár (Zalaegerszeg)
Levendula Gyógyszertár (Sülysáp-Tápiósüly)
Szent István Gyógyszertár (Szeged-Kiskundorozsma)

Ha másik patikában is szeretném igénybe venni a kedvezményeket, új kártyát kell igényelnem?

Nincs szükség új kártya kiváltására, a törzsvásárlói kártyákat minden résztvevő Kulcs Patikában elfogadják, függetlenül az igénylés helyétől. A kártya online regisztrációjakor létrehozott online ügyfélfiókodban a kulcspatikak.hu oldalon megjelölheted Kedvenc Patikádat, azonban a központi kedvezményeket továbbra is bármely résztvevő gyógyszertárunkban igénybe veheted.

Meddig érvényes a Kulcs Kártya?

A Kulcspatikák Zrt. hűségprogramjának teljes ideje alatt, vagyis nem kell félned attól, hogy a kártyád, illetve a rajta lévő vonalkód lejár, és meg kell újítanod.

Más is használhatja a törzsvásárlói kártyát, vagy csak az, aki igényelte?

A családtagok bátran használhatják ugyanazt a plasztik kártyát a patikai vásárlások során. Ám a digitális szolgáltatások és partnereink ajánlatai miatt érdemes kiváltani külön is, néhány partnerünk kedvezményét például kizárólag a kártya tulajdonosa tudja igénybe venni.

A patikában a kasszánál használni akartam a törzsvásárlói kártyámat, de a rendszer nem fogadta el. Mit tegyek?

Elképzelhető, hogy az adott patika nem vesz részt a törzsvásárlói programban, az ő listájukat itt találod, a partnerkedvezmények alatti lenyíló menühöz görgetve. Egyéb esetben kérjük, jelezd a problémát kollégánknak az office@kulcspatikak.hu e-mail címen, írd meg a kártyaszámodat, és hogy melyik patikában szeretted volna használni a kártyát. Segítünk!

Online regisztráció és törzsvásárlói fiók
Hol tudok digitális kártyát igényelni?

Kulcs Kártyát otthonod kényelméből vagy bárhonnan könnyen, gyorsan regisztrálhatsz ide kattintva. Egy e-mail címmel egy kártya igényelhető.

Ha online regisztrálok Kulcs Kártyát, igényelhetek utólag plasztik kártyát is?

Nem, utólag erre nincs lehetőség. Digitális kártyádat teljes értékűen használhatod, mutasd be a telefonodon a patikákban vagy partnereinknél a kedvezmények érvényesítéséhez.

Már van plasztik Kulcs Kártyám, miért érdemes online is regisztrálnom, illetve belépnem az oldalra? Hol tudom ezt megtenni?

Ha már van plasztik Kulcs Kártyád, a kártyaszám megadásával és egy rövid regisztrációval digitalizálhatod, vagyis létrehozhatod online törzsvásárlói fiókodat a honlapunkon ide kattintva. Kulcs Arany Kártyádat pedig itt tudod digitalizálni. Törzsvásárlói fiókodban bármikor megváltoztathatod adataidat. 

Használd a Kulcs Patikák honlapját a kártyaszámoddal vagy e-mail címeddel belépve, megéri! Csak bejelentkezett állapotban láthatod a Kulcs Partnerek kuponkódjait, amivel a kedvezményeiket igénybe veheted például webshopjaikban, ezenkívül azonnal elérhetővé válnak a Home Fitness videók és biztosan nem maradsz le az aktuális patikai kedvezmények híréről sem. 

A kártya digitalizálásával patikai vásárlásnál nem kell magadnál tartanod a kártyádat, a digitális verziót azonnal eléred a fiókodban, vagy lementve a saját telefonodon is.

Hol tudok belépni a törzsvásárlói fiókomba?

Ha már regisztráltad plasztik kártyádat, vagy online igényeltél digitális kártyát, a honlapunk jobb felső sarkában a Belépés gombra kattintva, vagy ezen az oldalon tudsz bejelentkezni a fiókodba a kártyaszám vagy az e-mail címed megadásával.

Nem tudok belépni a törzsvásárlói fiókomba az e-mail címemmel. Mi lehet az oka?

Elképzelhető, hogy még nem digitalizáltad plasztik kártyádat a kulcspatikak.hu oldalán, így a rendszer még nem rendelte hozzá az e-mail címedet a kártyaszámodhoz. Add meg a kártyaszámodat, és élvezd törzsvásárlói tagságod előnyeit, vagy digitalizáld plasztik kártyád néhány perc alatt ide kattintva. Ezután e-mail címmel is be tudsz majd lépni a fiókodba. Ha már van regisztrációd, mégsem tudsz belépni, kérlek, írj nekünk az office@kulcspatikak.hu e-mail címre, és segítünk.

Beléptem a törzsvásárlói fiókomba, és nem látom sem a kártyámat, sem az adataimat. Mi lehet a gond?

Miután megadtad a regisztrált e-mail címedet vagy kártyaszámodat, törzsvásárlói fiókod első oldalára jutsz, ahol felfedezheted kedvezményeinket, partnereink ajánlatait és Home Fitness videóinkat. Kattints a „Kulcs Kártyám és adataim” gombra, ahol a jelszavad megadása után eljutsz a törzsvásárlói fiókod második, jelszóval védett oldalára, és máris láthatod a kártyádat, az adataidat és a kedvenc patikádat.

Promóció és adatkezelés
Milyen marketing megkeresés ér, ha lesz Kulcs Kártyám/Kulcs Arany Kártyám?

Amennyiben a regisztrációkor hozzájárultak, törzsvásárlói kártyával rendelkező vásárlóink számára minden hónap végén előzetes hírlevelet küldünk a következő havi akciókról, továbbá minden hónapban megkapják aktuális Kulcs Partnereink listáját, kuponkódjaikkal és kedvezményeikkel. Ezeken kívül rendszeresen jelentkezünk hasznos egészségmegőrző tanácsokkal, személyre szabott hírekkel, ajánlatokkal is.

A hírlevélre való feliratkozás nem csak remek ajánlatokkal kecsegtet, praktikus haszna is van: könnyen értesíteni tudunk a kártyával vagy használatával kapcsolatos technikai változásokról is!

Szeretnék törzsvásárlóként hírlevelet kapni, hogyan tudok feliratkozni?

Lépj be már meglévő törzsvásárlói fiókodba a kártyaszámod/e-mail címed és a jelszavad megadásával, és az adatlap aljára görgetve pipáld ki a „Promóciós engedély" bekezdés melletti négyzetet. Ezután rendszeresen értesülsz majd legfrissebb híreinkről és ajánlatainkról.

Hogyan tudok leiratkozni a hírlevélről?

Kattints a leiratkozó linkre bármely hírlevelünk alján, vagy lépj be a törzsvásárlói fiókodba a kulcspatikak.hu oldalon, és az adatlap alján vedd ki a pipát a „Promóciós engedély” előtti négyzetből. Hírleveleinkre bármikor ismét feliratkozhatsz a négyzet újbóli bepipálásával.

Hol találom a kártyaszabályzatot?

Törzsvásárlói programunk kártyaszabályzatát ide kattintva tudod elolvasni.

Hol kaphatok információt a megadott adataim kezeléséről?

Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod.

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cí­m: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatikak.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Patikakereső

PatikakeresőHa patikáinkat közvetlenül szeretnéd elérni,
használd a patikakeresőt!
Ár- és készletinformáció iránt érdeklődj patikáink elérhetőségein.

Ha patikáinkat közvetlenül szeretné elérni, használja a patikakeresőt!

Partnereink:

Baba-Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.