waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal 20% kedvezmény mindenre az OpticWorld-nél!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
2022.07.25.
bőr
korai ránc ellen
kulcs patikák
kulcspatikák

OLCSÓ tippek a korai ráncok ellen

Bár a reklámok és az üzletek polcai nem ezt sugallják, a bőr öregedésgátlása, -lassítása nem feltétlen csak a pénztárcán múlik. Bár a kozmetikai ipar vívmányai vagy a plasztikai beavatkozások kétségtelenül hatékonyan veszik fel a harcot az idővel, vannak olyan egyszerű és elérhető dolgok is a kezünkben a bőr öregedése ellen, amelyek segítségedre lehetnek a korai ráncokkal szemben!

VÍZ

Az egyik legolcsóbb és legelérhetőbb öregedésgátlónk.

Az ajánlott napi vízfogyasztás 1,5-2 liter, amelytől a bőr sokkal frissebb, kisimultabb lesz, a száraz foltok és a dehidratáltság jelei pedig csökkennek. Mindemellett egyensúlyban tartja a bőr természetes pH-ját, revitalizálja és kellő oxigénnel is ellátja. Figyeljünk mindig a napi folyadékfogyasztásunkra, amely főleg vízből álljon!

NAPTEJ

OLCSÓ tippek a korai ráncok ellen

Gondoltátok volna? Az egyik leghatékonyabb ráncmegelőzés titka a fényvédőkben rejlik.

A bőr korai öregedéséért az UVA-sugarak felelősek, mivel befolyással vannak az elasztin képződésére és a magas szabadgyök termelésre. Nem csak nyaraláskor, de napközben is érdemes viselni fényvédőt, télidőben is, hiszen az UVA-sugarak még a felhőkön sőt, az ablakokon is képesek áthatolni!

Nem találtad még meg a neked való fényvédőt? A Kulcs Patikák szakképzett dolgozóiban megbízhatsz, keresd őket bizalommal, országszerte 210 ponton!

TOJÁS

OLCSÓ tippek a korai ráncok ellen

A tojásnak mind a fehérje, mind a sárgája eredményes az ránctalanításban, gazdag tápanyagtartalmának köszönhetően. Rengeteg vitamint tartalmaz (A, B, D, E) valamint cinkben is bővelkedik, mely az immunrendszer erősítése mellett kollagéntermelésével hozzájárul az egészséges, fiatal bőrhöz is. A felvert tojásfehérje pl. éppen ezért kiváló az öregedésgátló arcpakolásokhoz!

MÉZ

A méz sokoldalúan felhasználható csodaszer, kívül és belül egyaránt!

Nem csak fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatású, de méregtelenítő hatása is van, továbbá magas fehérje-és vitamintartalma jelentősen hozzájárul az egészséges bőrképhez. Arcpakolásokhoz alkalmazva eltünteti a vékony ráncokat, és energiát kölcsönöz az arcbőrnek.

 

Gondoltad volna?

Fügéből is lehet turmix!

Íme egy isteni nyárvégi turmix recept, amelyet a friss érett gyümölcsből készíthet!

Hozzávalók:

  • 3 db érett füge
  • 1 db banán
  • 1 dl joghurt (élőflórás)
  • 1 dl víz
  • fahéj, ízlés szerint
  • ½ vanília rúd

Miután krémesre turmixolta a hozzávalókat, már fogyaszthatja is! Ez az ital kiváló energianövelő, és még az emésztőrendszert is élénkíti.

Augusztus 13. a balkezesek világnapja,

amelyet egy balkezeseket tömörítő amerikai szervezet kezdeményezésére szoktak minden évben megrendezni. A világnap célja társadalmi beilleszkedésük elősegítése és elfogadtatása a jobbkezesekkel. A balkezesek aránya a nagyvilágban jelenleg körülbelül 10-15% körül van. A balkezesség a jobb agyfélteke dominanciájával magyarázható, ennek köszönhető az is, hogy a művészek közül sokan balkezesek voltak , pl. Michelangelo, Leonardo da Vinci, Beethoven vagy Mozart is.

Országszerte már 30 Kulcs Quality Patika várja Önt is!

A Kulcs Patikáknál minden idők legnagyobb patika-átalakítási sorozata komoly mérföldkőhöz ért. Júliusban harmincra nőtt azon gyógyszertárak száma, amelyek a Kulcs hálózaton belül a prémium, ún. Quality Patika címet kiérdemelték. „Mi hiszünk abban, hogy szakemberink tanácsa a legnagyobb érték a patikában. A mai vásárlói igények felett azonban nem érdemes szemet hunyni. A Kulcs Quality Patika Program erre a helyzetre kínál megoldást: a környezet modern és barátságos, a vásárló igényei jobban előtérbe kerülnek, azonban a szakmai segítség továbbra is kulcsfontosságú marad, sőt, kiemelkedik.” – mondta dr. Kőhalmi Ákos, a Kulcspatikák Zrt. vezérigazgatója. Keresse Ön is a Kulcs Quality Patikákat! Meglepően nagy termékkínálat és figyelmes, extra szolgáltatások várják!

kulcspatikak.hu/quality

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Ár- és készletinformáció iránt
érdeklődj a legközelebbi
Kulcs Patikában!

Cím: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba–Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.