waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal 20% kedvezmény mindenre az OpticWorld-nél!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
2022.07.25.
bőr
korai ránc ellen
kulcs patikák
kulcspatikák

OLCSÓ tippek a korai ráncok ellen

Bár a reklámok és az üzletek polcai nem ezt sugallják, a bőr öregedésgátlása, -lassítása nem feltétlen csak a pénztárcán múlik. Bár a kozmetikai ipar vívmányai vagy a plasztikai beavatkozások kétségtelenül hatékonyan veszik fel a harcot az idővel, vannak olyan egyszerű és elérhető dolgok is a kezünkben a bőr öregedése ellen, amelyek segítségedre lehetnek a korai ráncokkal szemben!

VÍZ

Az egyik legolcsóbb és legelérhetőbb öregedésgátlónk.

Az ajánlott napi vízfogyasztás 1,5-2 liter, amelytől a bőr sokkal frissebb, kisimultabb lesz, a száraz foltok és a dehidratáltság jelei pedig csökkennek. Mindemellett egyensúlyban tartja a bőr természetes pH-ját, revitalizálja és kellő oxigénnel is ellátja. Figyeljünk mindig a napi folyadékfogyasztásunkra, amely főleg vízből álljon!

NAPTEJ

OLCSÓ tippek a korai ráncok ellen

Gondoltátok volna? Az egyik leghatékonyabb ráncmegelőzés titka a fényvédőkben rejlik.

A bőr korai öregedéséért az UVA-sugarak felelősek, mivel befolyással vannak az elasztin képződésére és a magas szabadgyök termelésre. Nem csak nyaraláskor, de napközben is érdemes viselni fényvédőt, télidőben is, hiszen az UVA-sugarak még a felhőkön sőt, az ablakokon is képesek áthatolni!

Nem találtad még meg a neked való fényvédőt? A Kulcs Patikák szakképzett dolgozóiban megbízhatsz, keresd őket bizalommal, országszerte 210 ponton!

TOJÁS

OLCSÓ tippek a korai ráncok ellen

A tojásnak mind a fehérje, mind a sárgája eredményes az ránctalanításban, gazdag tápanyagtartalmának köszönhetően. Rengeteg vitamint tartalmaz (A, B, D, E) valamint cinkben is bővelkedik, mely az immunrendszer erősítése mellett kollagéntermelésével hozzájárul az egészséges, fiatal bőrhöz is. A felvert tojásfehérje pl. éppen ezért kiváló az öregedésgátló arcpakolásokhoz!

MÉZ

A méz sokoldalúan felhasználható csodaszer, kívül és belül egyaránt!

Nem csak fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő hatású, de méregtelenítő hatása is van, továbbá magas fehérje-és vitamintartalma jelentősen hozzájárul az egészséges bőrképhez. Arcpakolásokhoz alkalmazva eltünteti a vékony ráncokat, és energiát kölcsönöz az arcbőrnek.

 

Gondoltad volna?

Online Home Fitness ingyen

Gondoltad volna, hogy Kulcs Kártyáddal könnyen tehetsz az egészségedért? A Kulcs Patikák HOME FITNESS oldalán ingyenes, szakszerű edzés sorozat várja az érdeklődőket. Lépj be és kövesd Gyócsi Dóri gerinctréner és jógaoktató, valamint Nagy Amarilla gyógytornász szakszerű edzéseit, például a szenior tornasorozatot vagy a sokat ülők számára készí­tett preventí­v formatornát. Kattints ide, lépj be Kulcs Kártya számoddal és kezdődhet a torna!

Milyen ritka a RITKA BETEGSÉG?

A ritka betegségek olyan betegségek, amelyek az átlagos népességhez viszonyí­tva kevés embert érintenek. Európában például egy betegség akkor tekinthető ritkának, ha több mint 2000 emberből mindössze egyet érint.

Ritka betegségek ezrei léteznek. Mí­g közel minden genetikai eredetű betegség ritka betegség, nem minden ritka betegség genetikai eredetű. Léteznek igen ritka fertőző betegségek is, valamint autoimmun betegségek is ritka rákmegbetegedések.

Napjainkig számos ritka betegség oka tisztázatlan, ezért az általánosan előforduló betegségekre berendezkedett egészségügyi ellátó rendszerekben nincs könnyű helyzete egy ritka betegséggel küzdőnek.

Erre hívja fel a figyelmet a február 28-i világnap.

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Ár- És kÉszletinformÁció irÁnt
ÉrdeklŐdj a legkÖzelebbi
Kulcs PatikÁban!

Cí­m: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba-Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.