waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal 20% kedvezmény mindenre az OpticWorld-nél!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
2023.02.24.

Anya egészsége a szoptatás alatt - FONTOS! - Új PodCast rész

Amint megszületik egy kisbaba, onnantól róla szól minden és mindenki csak rá kíváncsi a családban. És ez így természetes. Azonban -bármilyen meglepő is- az anya testi és lelki egészsége legalább olyan fontos, mint a babáé!

De hogyan tudassuk ezt az anyukával, magunkkal.., és hogyan álljunk neki? Mi lehet fontos a szoptatás ideje alatt az anya egészségének?

Hallgasd meg legfrissebb podcast adásunkat, amelyben ezekre kereste a választ Vágó Bernadett műsorvezetőnk két vendégével: dr. Bárd Réka gyógyszerésszel és Horváth Márta védőnővel, laktációs (szoptatási) szaktanácsadóval.

Kattints az alábbi linkek egyikére, hogy meghallgasd a Kulcs az Egészséghez - a Kulcs Patikák PodCast sorozat legújabb részét:

Youtube

Spotify

Google PodCast

 

Ha tetszett, ne felejtsd el ajánlani ismerőseidnek és bekövetni a csatornánkat, így kaphatsz értesítést a következő részről!

 

AJÁNLÓ

Vajon az előző részt meghallhattad már? Az alvás és a stressz kapcsolatáról beszélgetett a Budapest Somnocenter vezető szomnológusa és neurológusa, dr. Terray-Horváth Attila és dr. Tóbi Csaba gyógyszerész a Kulcs Patikák PodCast csatornáján. Kattints ide a részletekért!

 

Gondoltad volna?

Online Home Fitness ingyen

Gondoltad volna, hogy Kulcs Kártyáddal könnyen tehetsz az egészségedért? A Kulcs Patikák HOME FITNESS oldalán ingyenes, szakszerű edzés sorozat várja az érdeklődőket. Lépj be és kövesd Gyócsi Dóri gerinctréner és jógaoktató, valamint Nagy Amarilla gyógytornász szakszerű edzéseit, például a szenior tornasorozatot vagy a sokat ülők számára készí­tett preventí­v formatornát. Kattints ide, lépj be Kulcs Kártya számoddal és kezdődhet a torna!

Milyen ritka a RITKA BETEGSÉG?

A ritka betegségek olyan betegségek, amelyek az átlagos népességhez viszonyí­tva kevés embert érintenek. Európában például egy betegség akkor tekinthető ritkának, ha több mint 2000 emberből mindössze egyet érint.

Ritka betegségek ezrei léteznek. Mí­g közel minden genetikai eredetű betegség ritka betegség, nem minden ritka betegség genetikai eredetű. Léteznek igen ritka fertőző betegségek is, valamint autoimmun betegségek is ritka rákmegbetegedések.

Napjainkig számos ritka betegség oka tisztázatlan, ezért az általánosan előforduló betegségekre berendezkedett egészségügyi ellátó rendszerekben nincs könnyű helyzete egy ritka betegséggel küzdőnek.

Erre hívja fel a figyelmet a február 28-i világnap.

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Ár- És kÉszletinformÁció irÁnt
ÉrdeklŐdj a legkÖzelebbi
Kulcs PatikÁban!

Cí­m: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba-Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.