waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal 20% kedvezmény mindenre az OpticWorld-nél!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
2023.02.03.

Hallgass ránk! - Új Podcast rész a jó alvásról

Jó alvás stresszes időkben? Nem álom!

A cím nem véletlen: rengetegen szenvednek alvási panaszoktól, rossz alvástól, különösen akkor, amikor a szervezetnek épp szüksége lenne a pihenésre: stresszesebb időkben. A gyógyszertárainkban sokszor találkozunk e problémával küzdő vásárlókkal, betegekkel, ezért a téma megért egy jó beszélgetést a PodCast csatornánkon is!

Hallgass ránk! - Új Podcast rész a jó alvásról

Műsorvezetőnk, Vágó Bernadett a témáról dr. Terray-Horváth Attilával, a SomnoCenter Budapest Alvászavar Központ vezető orvosával beszélgetett, aki neurológus-szomnológusként a téma orvosi szakértőjeként volt jelen, míg a gyógyszerészi oldalt dr. Tóbi Csaba gyógyszerész, a budapesti Semmelweis Gyógyszertár vezetője képviselte.

A beszélgetés több lett, mint érdekes és ezekre a kérdésekre is megkapod belőle a választ:

  • Pótolható-e a stressz (vagy kisbaba) okozta alváshiány?
  • A nők vagy a férfiak bírják jobban a kevés alvást?
  • Tényleg hajlamosít-e betegségekre a kevés alvás?
  • Hogyan zajlanak a misztikusnak gondolt alvásvizsgálatok?
  • Mire jó valójában az 'alvás a csodaszerének' ismert melatonin?

De nem szeretnénk mindent előre elárulni, legyen lehetőséged meglepődni - hallgasd meg a Kulcs az Egészséghez! - a Kulcs Patikák PodCastjának legújabb epizódját az alábbi csatornák egyikén!

Spotify

Google PodCast

Youtube

 

Ha Téged is érintenek az alvásproblémák, ígérjük, hasznos tanácsokat hallasz majd és ígérjük, ezen a részen biztosan nem alszol el!

 

Gondoltad volna?

Online Home Fitness ingyen

Gondoltad volna, hogy Kulcs Kártyáddal könnyen tehetsz az egészségedért? A Kulcs Patikák HOME FITNESS oldalán ingyenes, szakszerű edzés sorozat várja az érdeklődőket. Lépj be és kövesd Gyócsi Dóri gerinctréner és jógaoktató, valamint Nagy Amarilla gyógytornász szakszerű edzéseit, például a szenior tornasorozatot vagy a sokat ülők számára készí­tett preventí­v formatornát. Kattints ide, lépj be Kulcs Kártya számoddal és kezdődhet a torna!

Milyen ritka a RITKA BETEGSÉG?

A ritka betegségek olyan betegségek, amelyek az átlagos népességhez viszonyí­tva kevés embert érintenek. Európában például egy betegség akkor tekinthető ritkának, ha több mint 2000 emberből mindössze egyet érint.

Ritka betegségek ezrei léteznek. Mí­g közel minden genetikai eredetű betegség ritka betegség, nem minden ritka betegség genetikai eredetű. Léteznek igen ritka fertőző betegségek is, valamint autoimmun betegségek is ritka rákmegbetegedések.

Napjainkig számos ritka betegség oka tisztázatlan, ezért az általánosan előforduló betegségekre berendezkedett egészségügyi ellátó rendszerekben nincs könnyű helyzete egy ritka betegséggel küzdőnek.

Erre hívja fel a figyelmet a február 28-i világnap.

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Ár- És kÉszletinformÁció irÁnt
ÉrdeklŐdj a legkÖzelebbi
Kulcs PatikÁban!

Cí­m: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba-Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.