Az újságot az oldalon bárhová kattintva/koppintva nagyíthatod. Ha a nagyított képből ki akarsz lépni, kattints/koppints ismét az oldalon.
Lapozni az újság jobb vagy bal szélén, valamint a sarkain (mintha papírújságot lapoznál) tudsz előre- vagy visszafele.
Szintén lépkedhetsz az oldalak között számítógéped billentyűi segítségével: a jobb nyíllal előre-, a bal nyíllal visszafele lapozhatol.
Bezár

Legfrissebb:
Kulcs kártyával 10% kedvezmény - Origi
Kérdezd a gyógyszerészt! – ÉLŐ Facebook-műsor
Kulcs Patikák
Aktuális akciós újság Aktuális akciós újság

A Kulcs Patikák törzsvásárlói
mindig többet kapnak!

Azonnali kedvezmények kiválasztott patikádban és extra havi akció

Azonnali kedvezmények kiválasztott patikádban és extra havi akciók

Az a Kulcs Patika, amelyben kiváltod a törzsvásárlói kártyád, ezentúl a te személyes patikád marad. A patika egyedi, saját törzsvásárlói számára kínált ajánlataival élhetsz. Ezenkívül minden hónapban vannak olyan termékeink a Kulcs Patikák hálózatban, amelyekhez országszerte csak a törzsvásárlók férnek hozzá kedvezményes áron. Ezentúl élmény lesz a patikai vásárlás!

Egyedi ajánlatok országos partnereinktől

Egyedi ajánlatok országos partnereinktől

Novembertől élvezze a csak Kulcs Patikák törzsvásárlói kártyával rendelkezőknek járó kedvezményes ajánlatokat, egyedi ajándékokat szerződött partnereinktől!

Együttműködő partnereink ajánlatait itt találja!

Könyvtündér WebáruházKrio Intézet Családi ŐssejtbankOrigi NatúrkozmetikumokBabaTappancs bababolt és webáruházPrémium Egészségpénztár
Gyócsi Dóri gerinctréner exkluzív tornasorozatai

Gyócsi Dóri gerinctréner exkluzív tornasorozatai

Tornázz ingyen, online egy igazi profi gerinctrénerrel, itt a Kulcs Patikák oldalán!

hasfalregenerálás – flow jóga - napindító torna
Csak írd be a kártyaszámod és részt vehetsz a VIP órákon!
Minden héten új rész!

Előzetes hozzáférés a havi akciókhoz

Előzetes hozzáférés a havi akciókhoz

Törzsvásárlóink a havi akciókat tartalmazó katalógust egy héttel korábban kapják meg, mint ahogy azt nyilvánossá tesszük a nagyközönség számára.

Feliratkozás hírlevélreFeliratkozás hírlevélre
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Nyereményjátékok

Nyereményjátékok

Évente minimum egy szuper nyereményjátékot kizárólag a törzsvásárlóink számára szervezünk meg. Értékes ajándékok és szolgáltatások várják itt leendő gazdáikat. Hamarosan! ;)

Kérd törzsvásárlói kártyádat a Kulcs Patikákban személyesen és élvezd az előnyöket!

A Kulcs törzsvásárlói kártya már a legtöbb tagpatikában elérhető. Ezek a patikák nem vesznek részt a törzsvásárlói programban.

Ametiszt Gyógyszertár (Kunágota); Aranysas Gyógyszertár (Győr); Avicenna Gyógyszertár (Gönc); Írisz Gyógyszertár (Palotás); Balaton Gyógyszertár (Balatonfűzfő–Fűzfőgyártelep); Bonsu Gyógyszertár (Nagykáta); Coronella Gyógyszertár (Gyula); Csatárka Gyógyszertár (Budapest); Diófa Gyógyszertár (Nyáregyháza); Dunakanyar Gyógyszertár (Verőce); Flóra Gyógyszertár (Ózd); Glória Gyógyszertár (Budapest); Gyógyhír Gyógyszertár (Budapest); Halász Gyógyszertár (Nagyhalász); Hárs Gyógyszertár (Ruzsa); Kabay Gyógyszertár (Szeged); Kamilla Gyógyszertár (Besenyőtelek); Kertvárosi Gyógyszertár (Nyíregyháza); Korona Gyógyszertár (Pásztó); Kristály Gyógyszertár (Vésztő); Levendula Gyógyszertár (Sülysáp–Tápiósüly); Ligetszépe Gyógyszertár (Nyíregyháza–Oros); Mátyás Gyógyszertár (Tarpa); Melissa Gyógyszertár (Budapest); Nyírszőlősi Gyógyszertár (Nyíregyháza–Nyírszőlős); Pacsirta Patika (Budapest); Primus Gyógyszertár (Mezőcsát); Sámson Gyógyszertár (Hajdúsámson); Szent István Gyógyszertár (Szeged–Kiskundorozsma); Szent János Gyógyszertár (Dabas–Sári); Szentgáli Gyógyszertár (Szentgál); Tégely Gyógyszertár (Eger); Tiliae Gyógyszertár (Nyírtura)

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cím: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba–Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Prémium Egészségpénztár Grafcom Media Kft.
Így tehetsz a vírus terjedése ellen!
Ne piszkáld az arcod!Ne piszkáld az arcod!Ne piszkáld az arcod!Ne piszkáld az arcod!Ne piszkáld az arcod!
Hordj maszkot!Hordj maszkot!Hordj maszkot!Hordj maszkot!Hordj maszkot!
Tarts 1,5 m-t mindenkitől!Tarts 1,5 m-t mindenkitől!Tarts 1,5 m-t mindenkitől!Tarts 1,5 m-t mindenkitől!Tarts 1,5 m-t mindenkitől!
Maradj otthon!Maradj otthon!Maradj otthon!Maradj otthon!Maradj otthon!