waiting
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Legfrissebb:
Az UniCredit Bank ajánlata: kedvezményes banki szolgáltatások Kulcs Kártyáddal!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Kulcs Patikák
UniCredit Bank
UniCredit Bank
A Kulcs Patikák törzsvásárlói
mindig jobban járnak!
Írd be a Kulcs vagy Arany kártyaszámod a kuponkódért!

Törzsvásárlói kártyaszabályzat
UniCredit Bank

Az UniCredit páneurópai kereskedelmi bank, mely egyedülálló szolgáltatási kínálattal rendelkezik Olaszországban, Németországban, Közép- és Kelet-Európában. Célunk, hogy a közösségeknek megadjuk a lehetőséget a növekedésre, miközben a legjobbat nyújtjuk minden érdekelt fél számára, és segítünk kibontakoztatni ügyfeleink és munkatársaink képességeit és lehetőségeit Európa-szerte. Világszerte több mint 15 millió ügyfelet szolgálunk ki. Minden piacunkon ők állnak tevékenységünk középpontjában. Az UniCredit 4 központi régióra és 2 termékgyárra, a Vállalati és Egyéni megoldásokra tagozódik. Ez a struktúra lehetővé teszi számunkra, hogy közel legyünk ügyfeleinkhez, és a csoport méreteit kihasználva a legjobb termékeket fejlesszük és kínáljuk minden piacunkon. A digitalizáció és az ESG-elvek melletti elkötelezettségünk kulcsfontosságú eszközök szolgáltatásunk végzése során. Segítenek abban, hogy kiváló teljesítményt nyújtsunk az érdekelt feleinknek, és fenntartható jövőt teremtsünk ügyfeleink, közösségeink és munkatársaink számára.

 

AJÁNLATUNK A KULCS PATIKÁK TÖRZSVÁSÁRLÓI SZÁMÁRA:

Kedvezményes banki szolgáltatások: válaszd az UniCredit Bank Partner Aktív Nulla számlacsomagját, és bankolj akár díjmentes számlavezetéssel* (EBKM: 0,01%), vagy igénybe veheted kedvezményes hitelkonstrukcióit is**, és élvezd digitális szolgáltatásaikat!

* A jelen tájékoztatás nem teljes körű. A számlaszerződés és a betéti szerződés, valamint a termékek és szolgáltatások részletes leírását (beleértve az igénylési feltételek, a havi számlavezetési díjvisszatérítésére jogosító feltételek leírását, valamint a belföldön forintban (bankon belüli és kívüli) átutalási tranzakciókra vonatkozó díjmentes kondíciókat is) a mindenkor hatályos, az UniCredit Bank lakossági ügyfeleire vonatkozó Hirdetményei és Kondíciós listái, valamint az Általános üzleti feltételek, a Lakossági üzletszabályzat, illetve a Bankkártya üzletszabályzat tartalmazzák, amelyek az UniCredit Bank internetes oldalán (www.unicreditbank.hu) és fiókhálózatában megtalálhatók.

**A kedvezményes hitelek kondíciói és feltételei miatt keresd fel az UniCredit Bank weboldalát vagy bármelyik UniCredit bankfiókot.

A kedvezmény igénybevételéhez: online számlanyitás esetén fotózd be, személyes fióki számlanyitáskor pedig mutasd be Kulcs Kártyádat vagy Kulcs Arany Kártyádat.

Bejelentkezem a részletekért!
Együttműködő partnerek - Szuper kedvezmények Kulcs Kártyával
UniCredit BankMedocOptic World Exclusive White LabBabaszafari BababoltSky ParkingPremio travelGeersInterSportTchiboKrio Intézet Családi ŐssejtbankOptic WorldKönyvtündér WebáruházMetLifeFlorapont - kerti dí­sznövények piactere

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cí­m: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatikak.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Patikakereső

PatikakeresőHa patikáinkat közvetlenül szeretnéd elérni,
használd a patikakeresőt!
Ár- és készletinformáció iránt érdeklődj patikáink elérhetőségein.

Ha patikáinkat közvetlenül szeretné elérni, használja a patikakeresőt!

Partnereink:

Baba-Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.