waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal szakácskönyv ajándékba a Könyvtündértől!
Anyutest-edzés minden vasárnap 9.30-tól a Facebookon!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
Tchibo
Tchibo
A Kulcs Patikák törzsvásárlói
mindig jobban járnak!
Írd be a Kulcs kártyaszámod a kuponkódért!

Törzsvásárlói kártyaszabályzat
Tchibo

A Tchibo név mára már nem csak a friss, kiváló minőségű kávét jelenti, hanem sok más egyebet is. Napjainkra a Tchibo számos országban van jelen erős márkáival, és termékek gazdag választékát nyújtja a fogyasztóknak kiemelkedő minőségben. Egy üzleten belül kínál kimért szemes kávét, kávézási lehetőséget és rendszeresen megújuló témákra épülő színes termékkínálatot. Egy adott témán belül kiváló minőségű műszaki termékek, lakberendezési ötletek és dekorációk, sporteszközök, divatáruk, kiegészítők, gyerekeknek szóló termékek, vagy akár ékszerek is megtalálhatók.

Kedvezmény a Kulcs Patikák törzsvásárlói számára:

Vásárolj a Tchibo üzleteiben vagy webáruházában és 15% kedvezményt kapsz használati cikk(ek) vásárlása esetén egész évben.

A kedvezmény kizárólag teljes árú használati cikk(ek)* vásárlása esetén érvényes. Más kedvezménnyel nem vonható össze.

Online rendelt termékek üzletben történő átvétele esetén a kupon nem használható fel. Az akció üzletbe történő rendelés esetén nem él.

A kuponkódot itt az oldalon a törzsvásárlói számod megadása után láthatod, vagy kérd a patikában, vagy iratkozz fel a Kulcs hírlevélre!

*Használati cikk: a Tchibo aktuális kínálatában elérhető termékek, kivéve kávé, tea, kapszulás termékek, valamint ajándékkártya és a kávébár kínálata.

Bejelentkezem a kuponkódért!
Együttműködő partnerek - Szuper kedvezmények Kulcs Kártyával
InterSportTchiboSynlabKrio Intézet Családi ŐssejtbankOrigi NatúrkozmetikumokOptic WorldKönyvtündér WebáruházMetLifeNR DogsFlorapont – kerti dísznövények piactere

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cím: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba–Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.