waiting
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal 20% kedvezmény mindenre az OpticWorld-nél!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Kulcs Patikák
Tchibo
Tchibo
A Kulcs Patikák törzsvásárlói
mindig jobban járnak!
Írd be a Kulcs kártyaszámod a kuponkódért!

Törzsvásárlói kártyaszabályzat
Tchibo

A Tchibo név mára már nem csak a friss, kiváló minőségű kávét jelenti, hanem sok más egyebet is. Napjainkra a Tchibo számos országban van jelen erős márkáival, és termékek gazdag választékát nyújtja a fogyasztóknak kiemelkedő minőségben. Egy üzleten belül kínál kimért szemes kávét, kávézási lehetőséget és rendszeresen megújuló témákra épülő színes termékkínálatot. Egy adott témán belül kiváló minőségű műszaki termékek, lakberendezési ötletek és dekorációk, sporteszközök, divatáruk, kiegészítők, gyerekeknek szóló termékek, vagy akár ékszerek is megtalálhatók.

Kedvezmény a Kulcs Patikák törzsvásárlói számára:

Vásárolj a Tchibo üzleteiben vagy webáruházában legalább két használati cikket és 20% kedvezményt kapsz a vásárlásodból!

A kedvezmény kizárólag használati cikkekre - minden termék, amely nem élelmiszer - érvényes a Tchibo üzleteiben és webáruházában. A kedvezmény - a leárazott kávéfőzők kivételével - igénybe vehető a már leárazott használati cikkekre is, azonban egyéb akciókkal és kedvezményekkel nem összevonható. A kedvezmény nem terjed ki a bevásárló táskákra, a vízkőtlenítő folyadékra és a Cafissimo kávéfőzőkre. A webáruházban rendelt, de Tchibo üzletben átvett termékek vonatkozásában a rendelés (vásárlás) időpontjában meghatározott vételár a mindenkor irányadó. A változtatás jogát fenntartjuk.

A kuponkódot itt az oldalon a törzsvásárlói számod megadása után láthatod, vagy kérd a patikában, vagy iratkozz fel a Kulcs hírlevélre!

*Használati cikk: a Tchibo aktuális kínálatában elérhető termékek, kivíve kávé, tea, kapszulás termékek, valamint ajándékkártya és a kávébár kínálata.

Bejelentkezem a kuponkódért!
Együttműködő partnerek - Szuper kedvezmények Kulcs Kártyával
White LabBabaszafari BababoltSky ParkingJK Vitorlásiskola – hajosleszek.huPremio travelGeersInterSportTchiboKrio Intézet Családi ŐssejtbankOptic WorldKönyvtündér WebáruházMetLifeFlorapont - kerti dí­sznövények piactere

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cí­m: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatikak.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Patikakereső

PatikakeresőHa patikáinkat közvetlenül szeretnéd elérni,
használd a patikakeresőt!
Ár- és készletinformáció iránt érdeklődj patikáink elérhetőségein.

Ha patikáinkat közvetlenül szeretné elérni, használja a patikakeresőt!

Partnereink:

Baba-Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.