waiting
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Legfrissebb:
Az UniCredit Bank ajánlata: kedvezményes banki szolgáltatások Kulcs Kártyáddal!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Kulcs Patikák
Tchibo
Tchibo
A Kulcs Patikák törzsvásárlói
mindig jobban járnak!
Írd be a Kulcs vagy Arany kártyaszámod a kuponkódért!

Törzsvásárlói kártyaszabályzat
Tchibo

A Tchibo név mára már nem csak a friss, kiváló minőségű kávét jelenti, hanem sok más egyebet is. Napjainkra a Tchibo számos országban van jelen erős márkáival, és termékek gazdag választékát nyújtja a fogyasztóknak kiemelkedő minőségben. Egy üzleten belül kínál kimért szemes kávét, kávézási lehetőséget és rendszeresen megújuló témákra épülő színes termékkínálatot. Egy adott témán belül kiváló minőségű műszaki termékek, lakberendezési ötletek és dekorációk, sporteszközök, divatáruk, kiegészítők, gyerekeknek szóló termékek, vagy akár ékszerek is megtalálhatók.

EGYEDI AJÁNLAT A KULCS PATIKÁK TÖRZSVÁSÁRLÓINAK:

Válassz a Tchibo üzleteiben vagy webáruházában legalább két használati cikket, és 20% kedvezményt kapsz a vásárlásodból!

A kedvezmény kizárólag használati cikkekre* - minden termék, amely nem élelmiszer - érvényes a Tchibo üzleteiben és webáruházában. A kedvezmény - a leárazott kávéfőzők kivételével - igénybe vehető a már leárazott használati cikkekre is, azonban egyéb akciókkal és kedvezményekkel nem összevonható. A kedvezmény nem terjed ki a bevásárló táskákra, a vízkőtlenítő folyadékra és a Cafissimo kávéfőzőkre. A webáruházban rendelt, de Tchibo üzletben átvett termékek vonatkozásában a rendelés (vásárlás) időpontjában meghatározott vételár a mindenkor irányadó. A változtatás jogát fenntartjuk.

A webáruházas rendeléshez a kuponkódot és személyes vásárláshoz a vonalkódot itt az oldalon a törzsvásárlói számod megadása után láthatod, vagy kérd a patikában, illetve iratkozz fel a Kulcs hírlevélre!

*Használati cikk: a Tchibo aktuális kínálatában elérhető termékek, kivéve kávé, tea, kapszulás termékek, valamint ajándékkártya és a kávébár kínálata. 
Bejelentkezem a kuponkódért!
Együttműködő partnerek - Szuper kedvezmények Kulcs Kártyával
UniCredit BankMedocOptic World Exclusive White LabBabaszafari BababoltSky ParkingPremio travelGeersInterSportTchiboKrio Intézet Családi ŐssejtbankOptic WorldKönyvtündér WebáruházMetLifeFlorapont - kerti dí­sznövények piactere

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cí­m: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatikak.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Patikakereső

PatikakeresőHa patikáinkat közvetlenül szeretnéd elérni,
használd a patikakeresőt!
Ár- és készletinformáció iránt érdeklődj patikáink elérhetőségein.

Ha patikáinkat közvetlenül szeretné elérni, használja a patikakeresőt!

Partnereink:

Baba-Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.