waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyával 10% kedvezmény az INTERSPORT áruházaiban!
Már csak BIO, lebomló zacskót kapsz a patikáinkban!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
Krio Intézet
Krio Intézet
A Kulcs Patikák törzsvásárlói
mindig jobban járnak!
Írd be a Kulcs kártyaszámod a kuponkódért!

Törzsvásárlói kártyaszabályzat
Krio Intézet

A Krio Intézet, Magyarország első és legnagyobb őssejtbankja, 2004 óta végzi a köldökzsinórvér-eredetű őssejtek fagyasztását és hazai tárolását.

Az Intézet jelenleg több mint 40 000 család számára tárol őssejtmintákat. A köldökzsinórvér feldolgozása és fagyasztása AABB-akkreditált technológiával és laboratóriumi háttérrel történik, így a tárolt minta a világ bármely pontján transzplantációra felhasználható. A Krio Intézet nevéhez fűződik az első Magyarországon magánbankban tárolt mintával elvégzett, sikeres őssejt-transzplantáció. Az orvosok 2010 decemberében egy leukémiás kislány életét mentették meg a testvére köldökzsinórvéréből származó őssejtek segítségével. A Krio Családi Őssejtbankban tárolt mintával azóta több sikeres őssejt-transzplantációra került sor, amely az érintett gyermekek teljes gyógyulását eredményezte. A Krio Intézet Európa legnagyobb őssejtbank-hálózatának, a FamiCord Csoportnak a tagja.

Krio Intézet

A Kulcs törzsvásárlók számára nyújtott ajánlata

Te is szeretnél gondoskodni születendő gyermeked őssejttárolásáról?

Kulcs törzsvásárlói kártyáddal a Krio Intézetnél a mindenkori akciós őssejttárolási csomag árain felül további 4,5% kedvezményben részesülsz! Az ajánlat érvényessége: 2020. november 1–2021. november 1.

Regisztrálj a Krio Intézet weboldalán és a Krio Intézet tanácsadói tájékoztatnak a részletekről.

Együttműködő partnerek - Szuper kedvezmények Kulcs Kártyával
InterSportTchiboSynlabKrio Intézet Családi ŐssejtbankOrigi NatúrkozmetikumokMetLifeNR DogsFlorapont – kerti dísznövények piactereKönyvtündér WebáruházBabaTappancs bababolt és webáruház

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cím: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba–Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.