waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal 20% kedvezmény mindenre az OpticWorld-nél!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
2022.07.04.
kulcs patikák
kulcspatikák
torna

Ingyenes pre - és rehabilitációs tréning Gyócsi Dórival

Július általában a legmelegebb hónapunk, ám ha mozgásszervi problémáink vannak: esetleg műtét, sérülés, betegség után lábadozunk, a célzott tornát nem hanyagolhatjuk el ilyenkor sem, az edzéseket nem helyettesítheti semmilyen gyógyszer. Gyócsi Dóri, a Kulcs Patikák online trénere gyakorlott pre- és rehabilitációs tréner is, ezért úgy döntöttünk, megkönnyítjük a legforróbb napjait az érintetteknek és célzott rehabilitációs tornasorozattal ajándékozzuk meg őket.

A kisvideók célja, hogy az egyes mozgásszervi betegséggel küzdő, sérüléseket elszenvedő egyének is biztonsággal és hatékonyan tudjanak mozogni a hétköznapokban, természetesen tiszteletben tartva a rehabilitáció - gyógytornász kompetenciahatárait. Ezenkívül a prehabilitációra, azaz prevencióra is nagy hangsúlyt szeretnénk fektetni a 30 perces online tornákkal: a megelőzést nem lehet elégszer hangoztatni, kell hogy megállj és picit foglalkozz magaddal.

Legyél velünk egészséges!

A TORNASOROZAT FELÉPÍTÉSE

  1. Boka pre- és rehabilitációs tréning: a videóban boka mobilizáló, erősítő gyakorlatokat találtok, ami segít abban, hogy az esetleges gyengeség , az instabilitás megszűnjön.

  2. Térd pre- és rehabilitációs tréning: a videóban a térd körüli izmok erősítő gyakorlatait találjátok, amik segítenek a térdfájás megelőzésében, illetve a fájdalom csökkentésében, jobb funkcionalitásában.

  3. Csípő, medence, lumbális gerinc komplex pre- és rehabilitációs tréning: csípő mobilizáló, illetve lumbális gerinc körüli izmokat erősítő gyakorlatok vannak a 30 perces videóban, amik hozzájárulnak a derékfájás csökkentéséhez, szabadabb mozgást biztosítva a mindennapokban.

  4. Háti gerinc, váll, vállöv pre- és rehabilitációs tréning: lapocka stabilizáló, váll és háti gerinc mobilizáló gyakorlatokat tartalmaz a videó, ami segít Téged a váll fájdalom esetén, vagy ha ülőmunkát végzel, figyelem, ezek a gyakorlatok kötelezőek számotokra.

Ingyenes pre - és rehabilitációs tréning Gyócsi Dórival

A SOROZAT ITT ELÉRHETŐ:

A 4 részes tornasorozatot egyben megtalálod és bármikor lejátszhatod itt a honlapunkon, ha bejelentkezel a Kulcs Kártyád számsorával a főoldalon felugró pop up ablakban, vagy közvetlenül ITT: https://kulcspatikak.hu/home-fitness

Még nincs Kulcs Kártyád? Regisztrálj gyorsan és juss hozzá ingyen a rehabilitációs tréningsorozathoz!

Kulcs Kártya regisztráció ITT!

Gondoltad volna?

Fügéből is lehet turmix!

Íme egy isteni nyárvégi turmix recept, amelyet a friss érett gyümölcsből készíthet!

Hozzávalók:

  • 3 db érett füge
  • 1 db banán
  • 1 dl joghurt (élőflórás)
  • 1 dl víz
  • fahéj, ízlés szerint
  • ½ vanília rúd

Miután krémesre turmixolta a hozzávalókat, már fogyaszthatja is! Ez az ital kiváló energianövelő, és még az emésztőrendszert is élénkíti.

Augusztus 13. a balkezesek világnapja,

amelyet egy balkezeseket tömörítő amerikai szervezet kezdeményezésére szoktak minden évben megrendezni. A világnap célja társadalmi beilleszkedésük elősegítése és elfogadtatása a jobbkezesekkel. A balkezesek aránya a nagyvilágban jelenleg körülbelül 10-15% körül van. A balkezesség a jobb agyfélteke dominanciájával magyarázható, ennek köszönhető az is, hogy a művészek közül sokan balkezesek voltak , pl. Michelangelo, Leonardo da Vinci, Beethoven vagy Mozart is.

Országszerte már 30 Kulcs Quality Patika várja Önt is!

A Kulcs Patikáknál minden idők legnagyobb patika-átalakítási sorozata komoly mérföldkőhöz ért. Júliusban harmincra nőtt azon gyógyszertárak száma, amelyek a Kulcs hálózaton belül a prémium, ún. Quality Patika címet kiérdemelték. „Mi hiszünk abban, hogy szakemberink tanácsa a legnagyobb érték a patikában. A mai vásárlói igények felett azonban nem érdemes szemet hunyni. A Kulcs Quality Patika Program erre a helyzetre kínál megoldást: a környezet modern és barátságos, a vásárló igényei jobban előtérbe kerülnek, azonban a szakmai segítség továbbra is kulcsfontosságú marad, sőt, kiemelkedik.” – mondta dr. Kőhalmi Ákos, a Kulcspatikák Zrt. vezérigazgatója. Keresse Ön is a Kulcs Quality Patikákat! Meglepően nagy termékkínálat és figyelmes, extra szolgáltatások várják!

kulcspatikak.hu/quality

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Ár- és készletinformáció iránt
érdeklődj a legközelebbi
Kulcs Patikában!

Cím: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba–Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.