waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal 20% kedvezmény mindenre az OpticWorld-nél!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
2022.07.04.
kulcs patikák
kulcspatikák
torna

Ingyenes pre - és rehabilitációs tréning Gyócsi Dórival

Július általában a legmelegebb hónapunk, ám ha mozgásszervi problémáink vannak: esetleg műtét, sérülés, betegség után lábadozunk, a célzott tornát nem hanyagolhatjuk el ilyenkor sem, az edzéseket nem helyettesítheti semmilyen gyógyszer. Gyócsi Dóri, a Kulcs Patikák online trénere gyakorlott pre- és rehabilitációs tréner is, ezért úgy döntöttünk, megkönnyítjük a legforróbb napjait az érintetteknek és célzott rehabilitációs tornasorozattal ajándékozzuk meg őket.

A kisvideók célja, hogy az egyes mozgásszervi betegséggel küzdő, sérüléseket elszenvedő egyének is biztonsággal és hatékonyan tudjanak mozogni a hétköznapokban, természetesen tiszteletben tartva a rehabilitáció - gyógytornász kompetenciahatárait. Ezenkívül a prehabilitációra, azaz prevencióra is nagy hangsúlyt szeretnénk fektetni a 30 perces online tornákkal: a megelőzést nem lehet elégszer hangoztatni, kell hogy megállj és picit foglalkozz magaddal.

Legyél velünk egészséges!

A TORNASOROZAT FELÉPÍTÉSE

 1. Boka pre- és rehabilitációs tréning: a videóban boka mobilizáló, erősítő gyakorlatokat találtok, ami segít abban, hogy az esetleges gyengeség , az instabilitás megszűnjön.

 2. Térd pre- és rehabilitációs tréning: a videóban a térd körüli izmok erősítő gyakorlatait találjátok, amik segítenek a térdfájás megelőzésében, illetve a fájdalom csökkentésében, jobb funkcionalitásában.

 3. Csípő, medence, lumbális gerinc komplex pre- és rehabilitációs tréning: csípő mobilizáló, illetve lumbális gerinc körüli izmokat erősítő gyakorlatok vannak a 30 perces videóban, amik hozzájárulnak a derékfájás csökkentéséhez, szabadabb mozgást biztosítva a mindennapokban.

 4. Háti gerinc, váll, vállöv pre- és rehabilitációs tréning: lapocka stabilizáló, váll és háti gerinc mobilizáló gyakorlatokat tartalmaz a videó, ami segít Téged a váll fájdalom esetén, vagy ha ülőmunkát végzel, figyelem, ezek a gyakorlatok kötelezőek számotokra.

Ingyenes pre - és rehabilitációs tréning Gyócsi Dórival

A SOROZAT ITT ELÉRHETŐ:

A 4 részes tornasorozatot egyben megtalálod és bármikor lejátszhatod itt a honlapunkon, ha bejelentkezel a Kulcs Kártyád számsorával a főoldalon felugró pop up ablakban, vagy közvetlenül ITT: https://kulcspatikak.hu/home-fitness

Még nincs Kulcs Kártyád? Regisztrálj gyorsan és juss hozzá ingyen a rehabilitációs tréningsorozathoz!

Kulcs Kártya regisztráció ITT!

Gondoltad volna?

Cipősdoboz akció (Baptista szeretetszolgálat)

December 18-ig adhat le cipősdobozt, akár online is!

Idén is lehetőség nyílik  szebbé varázsolni a rászoruló gyermekek karácsonyát a  Baptista szeretetszolgálat Cipősdoboz akciójának keretein belül. Országszerte több gyűjtőponton, de akár online is van lehetőség az ajándék leadására!

A cipősdobozokat nem és kor szerint érdemes megtölteni, amit a Baptista Szeretetszolgálat országos önkéntesi hálózatán keresztül jut el a hátrányos helyzetű gyermekekhez, még az ünnepek előtt.

Tudta? A Kulcs Patikák idén is gyűjt a cipősdobozokba!

Ha Ön is adna le ajándékot akkor további információkat a http://ciposdoboz.hu/  oldalán talál.

Lehet csökkenteni a karácsonyi stresszt!

Az ünnepek során a stressz-szintünk is jelentősen megemelkedik a sok teendő, konfliktushelyzet és megfelelési kényszer miatt. Íme néhány tipp, hogy kevésbé stresszeljünk:

 • Állítsunk be költségkeretet az ünnepekre, hogy ne aggódjunk k a túlköltekezés miatt 
 • Hangsúlyozzuk gyermekeinknek, unokáinknak, hogy az ünnep az együttlétről szól - így végezzünk együtt minél több közös, szórakoztató tevékenységet!
 • Osszuk meg a teendőket és iktassunk be énidőt, ha tehetjük mozogjunk is!
 • Érdemes kerülni a mértéktelen étkezést és a túl sok alkohol fogyasztását, ugyanis ezzel tovább fokozódhat a stressz, mivel a kortizol stresszhormon szint emelkedik.
 • Éljük meg a karácsony pillanatát, ne törekedjünk a tökéletességre!

Kandírozott narancshéj

Hozzávalók:

 • 4 narancs
 •  cukor

Hámozzuk meg a narancsot, majd a héját  vékonyra szeletelve helyezzük egy tál vízbe ázni kb. 4 napra. Naponta kétszer cseréljünk rajta vizet, így a keserű ízű folyadék kiázik belőle.
Ha már eleget ázott a narancshéj, szedjük ki a vízből, és tiszta vízbe tegyük a tűzre. Forrástól számítva főzzük még 10-15 percen keresztül, majd szűrjük le, papírtörlőn szárítsuk meg és forgassuk meg kristálycukorban.
Süteményekbe de csokoládéba mártva is mennyei lesz!

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Ár- és készletinformáció iránt
érdeklődj a legközelebbi
Kulcs Patikában!

Cím: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba–Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.