waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal 20% kedvezmény mindenre az OpticWorld-nél!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
2022.07.04.
kulcs patikák
kulcspatikák
torna

Ingyenes pre- és rehabilitációs tréning Gyócsi Dórival

Július általában a legmelegebb hónapunk, ám ha mozgásszervi problémáink vannak: esetleg műtét, sérülés, betegség után lábadozunk, a célzott tornát nem hanyagolhatjuk el ilyenkor sem, az edzéseket nem helyettesítheti semmilyen gyógyszer. Gyócsi Dóri, a Kulcs Patikák online trénere gyakorlott pre- és rehabilitációs tréner is, ezért úgy döntöttünk, megkönnyítjük a legforróbb napjait az érintetteknek és célzott rehabilitációs tornasorozattal ajándékozzuk meg őket.

A kisvideók célja, hogy az egyes mozgásszervi betegséggel küzdő, sérüléseket elszenvedő egyének is biztonsággal és hatékonyan tudjanak mozogni a hétköznapokban, természetesen tiszteletben tartva a rehabilitáció - gyógytornász kompetenciahatárait. Ezenkívül a prehabilitációra, azaz prevencióra is nagy hangsúlyt szeretnénk fektetni a 30 perces online tornákkal: a megelőzést nem lehet elégszer hangoztatni, kell hogy megállj és picit foglalkozz magaddal.

Legyél velünk egészséges!

A TORNASOROZAT FELÉPÍTÉSE

  1. Boka pre- és rehabilitációs tréning: a videóban boka mobilizáló, erősítő gyakorlatokat találtok, ami segít abban, hogy az esetleges gyengeség , az instabilitás megszűnjön.

  2. Térd pre- és rehabilitációs tréning: a videóban a térd körüli izmok erősítő gyakorlatait találjátok, amik segítenek a térdfájás megelőzésében, illetve a fájdalom csökkentésében, jobb funkcionalitásában.

  3. Csípő, medence, lumbális gerinc komplex pre- és rehabilitációs tréning: csípő mobilizáló, illetve lumbális gerinc körüli izmokat erősítő gyakorlatok vannak a 30 perces videóban, amik hozzájárulnak a derékfájás csökkentéséhez, szabadabb mozgást biztosítva a mindennapokban.

  4. Háti gerinc, váll, vállöv pre- és rehabilitációs tréning: lapocka stabilizáló, váll és háti gerinc mobilizáló gyakorlatokat tartalmaz a videó, ami segít Téged a váll fájdalom esetén, vagy ha ülőmunkát végzel, figyelem, ezek a gyakorlatok kötelezőek számotokra.

Ingyenes pre - és rehabilitációs tréning Gyócsi Dórival

A SOROZAT ITT ELÉRHETŐ:

A 4 részes tornasorozatot egyben megtalálod és bármikor lejátszhatod itt a honlapunkon, ha bejelentkezel a Kulcs Kártyád számsorával a főoldalon felugró pop up ablakban, vagy közvetlenül ITT: https://kulcspatikak.hu/home-fitness

Még nincs Kulcs Kártyád? Regisztrálj gyorsan és juss hozzá ingyen a rehabilitációs tréningsorozathoz!

Kulcs Kártya regisztráció ITT!

Gondoltad volna?

Online Home Fitness ingyen

Gondoltad volna, hogy Kulcs Kártyáddal könnyen tehetsz az egészségedért? A Kulcs Patikák HOME FITNESS oldalán ingyenes, szakszerű edzés sorozat várja az érdeklődőket. Lépj be és kövesd Gyócsi Dóri gerinctréner és jógaoktató, valamint Nagy Amarilla gyógytornász szakszerű edzéseit, például a szenior tornasorozatot vagy a sokat ülők számára készí­tett preventí­v formatornát. Kattints ide, lépj be Kulcs Kártya számoddal és kezdődhet a torna!

Milyen ritka a RITKA BETEGSÉG?

A ritka betegségek olyan betegségek, amelyek az átlagos népességhez viszonyí­tva kevés embert érintenek. Európában például egy betegség akkor tekinthető ritkának, ha több mint 2000 emberből mindössze egyet érint.

Ritka betegségek ezrei léteznek. Mí­g közel minden genetikai eredetű betegség ritka betegség, nem minden ritka betegség genetikai eredetű. Léteznek igen ritka fertőző betegségek is, valamint autoimmun betegségek is ritka rákmegbetegedések.

Napjainkig számos ritka betegség oka tisztázatlan, ezért az általánosan előforduló betegségekre berendezkedett egészségügyi ellátó rendszerekben nincs könnyű helyzete egy ritka betegséggel küzdőnek.

Erre hívja fel a figyelmet a február 28-i világnap.

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Ár- És kÉszletinformÁció irÁnt
ÉrdeklŐdj a legkÖzelebbi
Kulcs PatikÁban!

Cí­m: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba-Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.