waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal 20% kedvezmény mindenre az OpticWorld-nél!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
2021.12.07.
cipősdoboz
kulcs patikák
kulcspatikák

Idén is segítsünk - Elő a cipősdobozokkal!

Idén már a 18. évét kezdte meg a Baptista Szeretetszolgálat híres karácsonyi Cipősdoboz Adományakciója, amelybe a Kulcs patikák dolgozói és vásárlói ismét örömmel csatlakoznak.

Országos patikahálózatunk munkatársai a kampány idején, 2021. november 26. és december 19. között szépen becsomagolt, ajándékokkal megpakolt cipősdobozaikkal igyekeznek sok-sok, valóban rászoruló gyermek karácsonyát megszépíteni.

Csatlakozz hozzánk Te is, és küldjünk sok-sok ajándékkal teli cipősdobozt azoknak a gyerekeknek, akiknek ez lesz az egyetlen ajándéka karácsonykor!

ÍGY KÉSZÜL A JÓ CIPŐSDOBOZ AJÁNDÉK

  1. Keress otthon egy üres cipősdobozt!

  2. Csomagold be szép papírba külön a tetejét és külön az alját (átadás előtt minden dobozt ellenőriznek)

  3. Töltsd meg a dobozt csupa-csupa kedves ajándékkal!

  4. Írd rá a doboz tetejére, hogy hány éves (1-18) fiúnak vagy lánynak ajánlod!

  5. Add le az országos Cipősdoboz Gyűjtőpontok egyikében legkésőbb december 19-ig!

Melyik Gyűjtőpont van hozzád közel? Gyűjtőpont-kereső: www.ciposdoboz.hu

Idén is segítsünk - Elő a cipősdobozokkal!

MI VALÓ A CIPŐSDOBOZBA?

Lehet benne játék – új és szép állapotú használt egyaránt, édesség, könyv, iskolai eszközök-tanszerek, meleg téli kiegészítők (sál, sapka, kesztyű, zokni), és más vidám vagy hasznos gyerekholmi kicsinek vagy nagynak, aminek ajándékértéke van.

Ha használt dolgot tennél bele, ügyelj rá, hogy hiánytalan, tiszta és remek állapotú legyen, hiszen karácsonyra kapja egy csillogó szemű gyerek.

ONLINE CIPŐSDOBOZ

Semmi időd a dologra, pedig segítenél? A Liliput Játékbolton, a Bookline, a Harmat Kiadó és a Nekedterem.hu-n keresztül idén vásárolhatsz online is a Cipősdoboz kampány javára. Itt olvashatod el, hogyan!

Tarts velünk, tegyünk jót együtt!

Gondoltad volna?

Január 2. Introvertáltak Világnapja

A kifelé forduló extrovertált személyiségek ellenpontja az introvertált ember, amelynek fogalma az osztrák C.G. Jung pszichoanalitikustól származik. Egy extrovertált általában könnyebben alkalmazkodik változó környezetéhez, izgalmas kihívásnak éli meg az újdonságokat, az ismeretlent, azonban egy introvertált számára ezek többnyire nehézséget okoznak.
A 2011 óta létező világnap azért hívja fel rájuk a figyelmet, mert a mai, túlnyomórészt extrovertált tulajdonságokat előnyben részesítő világunkban nem szabad megfeledkezni csendesebb, elmélyülőbb természetű, ám éppolyan értékes és érdekes társainkról sem.
Ön melyik csoportba tartozik inkább?

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cím: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba–Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.