waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal 20% kedvezmény mindenre az OpticWorld-nél!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
2022.04.20.
cukoregyensúly
Diabest
cukor
kulcs patikák
kulcspatikák

14 hasznos összetevő – ha borul a cukor!

A XXI. században reneszánszukat élik a mozgáshiányos életformára és a táplálékbőségre visszavezethető egészségügyi problémák. Sok esetben ide tartozik az inzulinrezisztencia és a cukorbetegég is.

Hétköznapjainkban fontos az egyensúly fenntartására. A munka, család, barátok, gyerekek mellett vércukorszintünk egyensúlyára is ügyelnünk kell. A vérünkben lévő cukorszint egészséges embereknél stabil, de fennáll a veszélye ezen stabilitás elvesztésének. Ekkor alakul ki az inzulinrezisztencia, vagy a cukorbetegség állapota.

Tudtad? Magyarországon 10 év alatt megháromszorozódott a cukorbetegek száma. Ma már 10 felnőttből 1 biztosan érintett. Ehhez társulnak még azok, akik inzulinrezisztenciában szenvednek, vagy akiknél még nem diagnosztizálták a betegséget. A cukor már rombolja az ő szervezetüket is.

A Diabest® filmtabletta 14 gondosan megválasztott összetevője segít vércukorszinted stabilitásának fenntartásában.

A „CUKORGYILKOS” ÉS A GINZENG – A TERMÉSZET EREJÉVEL

14 hasznos összetevő – ha borul a cukor!

A gurmar (hindi nyelven: „cukorgyilkos”) Indiából érkezett hozzánk, és több mechanizmus révén is segíti a cukoregyensúly fenntartását. Nem csak a vércukorszintet csökkenti, de az inzulinrezisztencia mértékét is. Elnyomja az édes ízt, így kevésbé sóvárgunk édességek után – ezzel az életmódváltást, fogyókúrát is támogatja.

A ginzeng több ezer éve használt gyógynövény. Egyes korokban ára az aranyéval vetekedett. Amellett, hogy fokozza a fizikai és szellemi teljesítőképességet, vércukorszint csökkentő hatása is ismert.

KRÓM ÉS CINK – 2 FONTOS ÁSVÁNYI ANYAG 1 TABLETTÁBAN

A króm és cink egyaránt részt vesznek a normál szénhidrát-anyagcsere folyamatokban, ezért fogyasztásuk a vércukorszint-egyensúly felborulásakor előnyös hatású lehet. A króm elősegíti a vérben lévő cukor sejtekbe történő bejutását, ezáltal csökkenti az inzulinrezisztencia mértékét is.

ZSIBBAD A KEZED? NEM ÉRZED A LÁBAD? – B-VITAMIN KOMPLEXEKKEL A LÁTHATATLAN HANGYÁK ELLEN

Tudtad?Inzulin-rezisztenciában és cukorbetegségben az erek és idegek is sérülnek, ami változatos tüneteket (pl. kezek és lábak zsibbadása) kialakulásához vezethet.

14 hasznos összetevő – ha borul a cukor!

A Diabest® filmtablettában található, magas dózisúB1-, B2-, B6- és B12-vitaminok késleltethetik/gátolhatják a felborult vércukorszint-egyensúly következtében kialakuló mellékhatások fellépését - mint amilyen pl. a kezek-lábak zsibbadása. A készítmény  komplex B-vitamin tartalma védelmet nyújthat az erek és idegek számára. Ezt a védelmet azonban minél előbb biztosítanunk kell, mivel a sérülékenység a vércukorszint-egyensúly felborulásának korai stádiumában (azaz már a cukorbetegséget megelőző állapotokban) is tapasztalható.

A cukorbetegség kezelésében alkalmazott gyógyszerek egy része hosszú távon fogyasztva csökkenti a szervezet B12-vitamin szintjét. A Diabest® ezt a vitamint is megfelelő mértékben pótolja.

Tudtad?Magyarország lakossága D-vitamin hiányos, ezért a D-vitamin fogyasztás mindenki számára javasolható.

A megfelelő D-vitamin ellátottság kisebb a rizikója a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának. A Diabest® napi adagja az átlagos felnőttek D-vitamin szükségletének duplájával segíti a szervezet D-vitamin ellátását.

ANTIOXIDÁNSOK HARCA

14 hasznos összetevő – ha borul a cukor!

A cukorbetegség során kialakuló szövődmények kialakulásának késleltetésében az antioxidánsok nyújtanak segítséget. A Diabest® filmtablettában található antioxidánsok (C-vitamin, E-vitamin, szelén) és vitaminok erős antioxidáns hatása védelmet nyújtanak a szervezet számára – gátolva vagy késleltetve a szövődmények kialakulását.

A KOMPLEX, 14 ÖSSZETEVŐBŐL ÁLLÓ DIABEST® FILMTABLETTÁT KERESSE A GYÓGYSZERTÁRAKBAN!

 

 

Gondoltad volna?

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Ár- és készletinformáció iránt
érdeklődj a legközelebbi
Kulcs Patikában!

Cím: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba–Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.