waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal 20% kedvezmény mindenre az OpticWorld-nél!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
2021.12.20.

Újévi fogadalmak: légy biztos a dolgodban, ha változtatsz!

A szilveszter a lezárás, az újév pedig egy új kezdet napja is. Nem csoda, hogy ilyenkor sokan vetnek számot az előző 365 nappal, majd utána új célokat tűznek ki, fogadalmakat tesznek, legyen szó akár munkáról, akár családi életről, akár testi-lelki egészségről. Mire érdemes ilyenkor odafigyelni, hogy ezeknek értelme is legyen?

Újévi fogadalmak: légy biztos a dolgodban, ha változtatsz!

 

Az újévi fogadalmak mindenki előtt ismeretesek, ám sokszor nem tartanak tovább pár napnál. Ennek oka lehet az, hogy a fogadalmat csak azért tesszük, mert újévkor az szokás, de akár az is, hogy úgy érezzük, még sincs kellő erőnk a változás eléréséhez. És mi van akkor, ha valójában nem is arra a változásra van szükségünk, ezért bukunk bele?  Átgondoltan kell felkészülnünk egy komolyabb döntésre, legyen szó akár életmódbeli, akár a karriert érintő, nagyobb horderejű újdonságról, mert bizony van, amikor nincsen visszaút.

Az év végi összegzést követően valamiféle hiányt vagy fejlődésre lehetőséget nyújtó területet felismerők számára kézenfekvőnek tűnhet a lehetőség arra, hogy január elseje apropóján bele is vágjanak valamiféle gyökeres változtatásba. Természetesen ahhoz is óriási akaraterő kell, ha egy fogyókúráról vagy a sport megkezdéséről szól az elhatározás, de gyakori, hogy a munkahelyi stressz és az év végi hajtás hatására úgy dönt valaki, egész karrierjét új alapokra helyezné, vagy akár kapcsolatát rúgná fel.

Újévi fogadalmak: légy biztos a dolgodban, ha változtatsz!

Mielőtt ezzel kapcsolatosan komoly döntéseket hoznánk, érdemes egy lépést hátra is tenni. Lehet, hogy az önsegítő könyvek arra biztatnak, lépjünk, ha szívünk azt diktálja, de kellő önismeret birtokában érdemes egy nyugodtabb percet keresni, és elgondolkodni azon, miért is érezzük most azt, hogy váltanunk kell. A stressz tüneteit az okozza, hogy húzósabb az év vége, vagy valóban a kiégés közelébe kerültünk? Párunk valóban elfeledkezett rólunk a mindennapokban, vagy kettőnkön múlik, hogy a kapcsolat kicsit zsákutcába tévedt? Nem mindegy, az elhamarkodott lépés pedig végzetes is lehet.

Újévi fogadalmak: légy biztos a dolgodban, ha változtatsz!

A meditáció, a relaxálás és a szokásosnál több énidő segíthetnek abban, hogy kicsit tisztábban lássunk ilyen helyzetekben: érdemes magunkba visszavonulva áttekinteni mindazt, amivel problémánk van és mindazt, amire hatásunk lehet. Mindehhez érdemes lehet pszichológus vagy coach segítségét is igénybe venni, ha úgy érezzük, nem boldogulunk a helyzetben. Lelki egészségünk megérdemli azt is, hogy szakember bevonásával hozzuk meg a döntést, mely következő éveink mellett akár teljes életünket meghatározza. A helyzetek higgadt értékelése után tisztábban láthatunk és bátrabban léphetünk – vagy maradhatunk.

Ha tippekre lenne szükséged az év végi hajrában az ajándékbeszerzéshez alábbi cikkünk segítségedre lehet!

Gondoltad volna?

Fügéből is lehet turmix!

Íme egy isteni nyárvégi turmix recept, amelyet a friss érett gyümölcsből készíthet!

Hozzávalók:

  • 3 db érett füge
  • 1 db banán
  • 1 dl joghurt (élőflórás)
  • 1 dl víz
  • fahéj, ízlés szerint
  • ½ vanília rúd

Miután krémesre turmixolta a hozzávalókat, már fogyaszthatja is! Ez az ital kiváló energianövelő, és még az emésztőrendszert is élénkíti.

Augusztus 13. a balkezesek világnapja,

amelyet egy balkezeseket tömörítő amerikai szervezet kezdeményezésére szoktak minden évben megrendezni. A világnap célja társadalmi beilleszkedésük elősegítése és elfogadtatása a jobbkezesekkel. A balkezesek aránya a nagyvilágban jelenleg körülbelül 10-15% körül van. A balkezesség a jobb agyfélteke dominanciájával magyarázható, ennek köszönhető az is, hogy a művészek közül sokan balkezesek voltak , pl. Michelangelo, Leonardo da Vinci, Beethoven vagy Mozart is.

Országszerte már 30 Kulcs Quality Patika várja Önt is!

A Kulcs Patikáknál minden idők legnagyobb patika-átalakítási sorozata komoly mérföldkőhöz ért. Júliusban harmincra nőtt azon gyógyszertárak száma, amelyek a Kulcs hálózaton belül a prémium, ún. Quality Patika címet kiérdemelték. „Mi hiszünk abban, hogy szakemberink tanácsa a legnagyobb érték a patikában. A mai vásárlói igények felett azonban nem érdemes szemet hunyni. A Kulcs Quality Patika Program erre a helyzetre kínál megoldást: a környezet modern és barátságos, a vásárló igényei jobban előtérbe kerülnek, azonban a szakmai segítség továbbra is kulcsfontosságú marad, sőt, kiemelkedik.” – mondta dr. Kőhalmi Ákos, a Kulcspatikák Zrt. vezérigazgatója. Keresse Ön is a Kulcs Quality Patikákat! Meglepően nagy termékkínálat és figyelmes, extra szolgáltatások várják!

kulcspatikak.hu/quality

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Ár- és készletinformáció iránt
érdeklődj a legközelebbi
Kulcs Patikában!

Cím: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba–Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.