waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal 20% kedvezmény mindenre az OpticWorld-nél!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
2022.08.18.

Nyári kalandos programajánló gyerkőcökkel

Már nem sok maradt hátra a  nyári szezonból, azonban programlehetőségek még bőven akadnak ország szerte! 

Élvezzétek ki a nyár utolsó heteit, és merjetek új kalandokat kipróbálni a gyerekekkel!

Ha már unalmas lenne a hagyományos strand vagy játszótér, mutatunk pár programhelyszínt itthon,, ahol felejthetetlen szórakozásban lesz része az egész családnak!

 

Minipolisz – Budapest

Budapest szívében, a Király utcában található a Minipolisz interaktív játszóház, amely különleges világot nyújt a 3-tól egészen a 12 éves korosztály számára, ahol  a folyamatosan megújuló helyszíneken a kicsik egy teljes mértékben a méreteikre szabott, felépített városban egy időre belebújhatnak a felnőttek bőrébe. Ebben a minivilágban pár órára lehet belőlük bolti eladó, pénztáros, postás, darukezelő, bankos, virágárus, autószerelő, de akár világsztárként is bizonyíthatják kreativitásukat.  Mindemellett segítők vannak a gyerekek mellett, akik megmutatják, hogy mi a teendő tűz esetén, hogyan kell tankolni, miképp kell közlekedni és szelektíven gyűjteni a hulladékot, vagy épp azt, hogyan vásároljanak egyedül egy boltban.

Nyári kalandos programajánló gyerkőcökkel

Fotó forrása: szallas.hu 

A Minipolisz 10 főtől gyermek zsúrok rendezését is vállalja, amely garantáltan felejthetetlen szülinapi partit biztosít a kicsiknek.

Ha szívesen elmennétek a családdal, akkor további információért kattints ide! 

Tordasi élményfalu -Tordas

Budapesthez közel, Tordason egy igazi western világ várja az ide érkezőket.  A Tordasi Élményfalu minden területen élményt nyújt látogatóinak, legyen az vadnyugati szórakozás, magaslati mászópályák és átcsúszás a tó fölött, kulináris élvezetek vagy séta a tó körül. Minden évben új látnivalókkal és attrakciókkal fejlesztik a parkot, hogy még lenyűgözőbb és felejthetetlen élményekkel gazdagodhassanak vendégeik. Ezen felül az extrém jegyespárok esküvőt is tudnak itt tartani, de céges rendezvényekre is teret kínál a hely.

A park látogatásáról és részletes programjaimról bővebb információt  ide kattintva találsz.

 

Zobori élménypark - Zalaszabar

Kalandozzunk messzebb az ország közepétől, Zalaszabarba, a Kis Balaton mellé, ahol a Zobori élménypark várja a kicsiket-nagyokat egyaránt számos szórakozási lehetőséggel.

Itt található Magyarország egyetlen hullámvasútja 400 méter hosszú pályával, továbbá szabadesés torony, különböző játszóházak, és VR élmények állnak rendelkezésre minden korosztálynak.

A park attrakcióit részletesen IDE kattintva érheted el.

Nyári kalandos programajánló gyerkőcökkel

Fotó forrása: szallas.hu 

Tudtad?

A Zobori Élménypark területén működik a Holnapocska Tábor, ahol évente több alkalommal  kerül megszervezésre  térítésmentes tematikus táborok jó tanuló gyerekeknek, valamint gyógyuló táborok kalandterápiás céllal, meghatározott célcsoportok részére. További információkért látogass el a Holnapocska Tábor oldalára.

 

Bobo Fun Park –  Alsópáhok

A Balaton közelében még egy remek helyszínt tudunk ajánlani, főleg, ha az időjárás nem teszi lehetővé a kültéri programozást. A Bobo Fun Park a Balaton szomszédságában lévő igazi adrenalin löketet adó beltéri parkja csaknem olyan 30 attrakcióval várja a családokat, mint csúszdapályák, trambulinok, beltéri mászófalak, lézerlabirintus, „igazi” barlang, és még sok más izgalmas aktivitás.  A park szintén alkalmas szülinapok szervezésére, de munkahelyi csapatépítőnek, randevúknak is izgalmas helyszín lehet. Itt garantáltan a felnőttek is ismét a gyermekek bőrébe bújhatnak!

Ha felkeltette az érdeklődésedet a hely, akkor kattints ide!

 Nyári kalandos programajánló gyerkőcökkel

Fotó forrása: bobofunpark.hu

Cinemaqua – Kisvárda

Ha te és családod nagy filmrajongó, akkor végezetül az ország keleti felébe, Kisvárdába kalauzolnánk, ahol a Cinemaqua Film-és Naturpark várja látogatóit fantasztikus filmes világgal eredeti díszletekkel és látványelemekkel, ahol minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő szórakozási formát. A parkot gyalogosan, vagy elektromos buszokkal lehet bejárni. A 60 hektáron elterülő parkban 28 szektor kapott helyett, melyeket a Magyarországon forgatott filmek eredeti díszleteiben járhatnak be az ide látogatók és minden egyes helyszínen különféle látványosságok, programok, tárlatok teszik még színesebbé a díszletben töltött időt. Bővebb információt ide kattintva találsz. 

 Reméljük, hogy kedvet kaptatok valamelyik programhoz és kipróbáljátok még a nyáron! Kacsintás

 

 

 

 

Gondoltad volna?

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Ár- és készletinformáció iránt
érdeklődj a legközelebbi
Kulcs Patikában!

Cím: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba–Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.