waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal 20% kedvezmény mindenre az OpticWorld-nél!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
2022.03.01.
bababőr
bőrápolás
család

Március = babahónap a Kulcs Patikáknál meglepetésekkel!

Minden családtagnak megvan a maga hónapja a Kulcs Patikák naptárában, márciussal így nálunk nem csak a tavasz, de a babaápolás hónapja is megkezdődik! Van baba a családban? Akkor örülni fogsz a havi meglepetéseinknek!

Baba Bőrápolási Kisokos

Elkészítettük a hónap ajándékát mindenkinek, a nagy BABA BŐRÁPOLÁSI KISOKOST dr. Tóth Pál gyógyszerész, Dömök Enikő védőnő és két remek bőrápolási márka, az Uriage és a Babé bőrápolási szakértőinek közreműködésével. A babák még „éretlen” bőre különleges odafigyelést, ápolást kíván, ehhez nyújtunk minden szülőnek szakértői segítséget praktikus formában.

Ha már feliratkoztál a hírlevélre vagy digitális Kulcs Kártyád van, március 7-én lesd meg a postaládádat, online érkezik a letölthető ajándék! Ha még nem járatod a Kulcs Patikák hírlevelét, gyorsan iratkozz fel ITT, minden márciusban feliratkozó kézhez kapja a hónap kisokosát ajándékba.

Március = babahónap a Kulcs Patikáknál meglepetésekkel!

Baba-mama termékek akcióban

A Kulcs Patikák babahónapjára gyártó partnereink is készültek, ritka jó akciós árakkal találsz a hónapban baba-mama termékeket mind a 210 tagpatikánkban! 15-25% kedvezmény minden megjelölt, hasznos termékre, kattints a képre a nagyításhoz!

Március = babahónap a Kulcs Patikáknál meglepetésekkel!

Nyereményjáték

A hónapot egy szuper, online nyereményjátékkal koronázzuk meg március 11-31. között, amelyben értékes babakényeztető csomagokat nyerhetsz, ha válaszolsz három egyszerű, babaápolási kérdésre a játék online oldalán! Játssz velünk Te is és nyerd meg az Uriage és a Babé értékes bababőrápolási termékcsomagjait, vagy a főnyereményt, a Kulcs Patikák extra nagy babakényeztető csomagját!

Március = babahónap a Kulcs Patikáknál meglepetésekkel!

Hajrá babák, hajrá család!

Gondoltad volna?

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Ár- és készletinformáció iránt
érdeklődj a legközelebbi
Kulcs Patikában!

Cím: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba–Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.