waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal 20% kedvezmény mindenre az OpticWorld-nél!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
2022.03.01.
bababőr
bőrápolás
család

Március = babahónap a Kulcs Patikáknál meglepetésekkel!

Minden családtagnak megvan a maga hónapja a Kulcs Patikák naptárában, márciussal így nálunk nem csak a tavasz, de a babaápolás hónapja is megkezdődik! Van baba a családban? Akkor örülni fogsz a havi meglepetéseinknek!

Baba Bőrápolási Kisokos

Elkészítettük a hónap ajándékát mindenkinek, a nagy BABA BŐRÁPOLÁSI KISOKOST dr. Tóth Pál gyógyszerész, Dömök Enikő védőnő és két remek bőrápolási márka, az Uriage és a Babé bőrápolási szakértőinek közreműködésével. A babák még „éretlen” bőre különleges odafigyelést, ápolást kíván, ehhez nyújtunk minden szülőnek szakértői segítséget praktikus formában.

Ha már feliratkoztál a hírlevélre vagy digitális Kulcs Kártyád van, március 7-én lesd meg a postaládádat, online érkezik a letölthető ajándék! Ha még nem járatod a Kulcs Patikák hírlevelét, gyorsan iratkozz fel ITT, minden márciusban feliratkozó kézhez kapja a hónap kisokosát ajándékba.

Március = babahónap a Kulcs Patikáknál meglepetésekkel!

Baba-mama termékek akcióban

A Kulcs Patikák babahónapjára gyártó partnereink is készültek, ritka jó akciós árakkal találsz a hónapban baba-mama termékeket mind a 210 tagpatikánkban! 15-25% kedvezmény minden megjelölt, hasznos termékre, kattints a képre a nagyításhoz!

Március = babahónap a Kulcs Patikáknál meglepetésekkel!

Nyereményjáték

A hónapot egy szuper, online nyereményjátékkal koronázzuk meg március 11-31. között, amelyben értékes babakényeztető csomagokat nyerhetsz, ha válaszolsz három egyszerű, babaápolási kérdésre a játék online oldalán! Játssz velünk Te is és nyerd meg az Uriage és a Babé értékes bababőrápolási termékcsomagjait, vagy a főnyereményt, a Kulcs Patikák extra nagy babakényeztető csomagját!

Március = babahónap a Kulcs Patikáknál meglepetésekkel!

Hajrá babák, hajrá család!

Gondoltad volna?

Fekete nadálytő

Gondolta volna, hogy a fekete nadálytövet nem csak a humán gyógyászatban használják évezredek óta? Gyógyhatása főleg a gyökerében koncentrálódó hatóanyagnak köszönheti, amely külsőleg alkalmazható formában gyógyítja hatékonyan a sebeket, csökkenti a fájdalmat és gyulladásokat, fokozza a sejtregenerációt. Ugyanakkor a kertekben is szívesen látott vendég a növény áztatásával előállított tea, amely locsolással kijuttatva erősíti a növények kórokozók elleni védekezőképességét és fontos tápanyagokkal látja el őket. Ha nedves, lápos területen kertészkedik, feltétlenül ültessen fekete nadálytövet is!

Elhízás elleni európai nap - Május 21.

Gondolta volna, hogy a túlsúly, az elhízás az egyik fő rizikófaktora a világviszonylatban is fő halálozási okként szereplő szív- és érrendszeri megbetegedéseknek? De itt nem áll meg a sor: a cukorbetegségnek, a degeneratív ízületi betegségeknek és néhány daganattípusnak is. Ön ne álljon a betegségek előszobájában, étkezzen egészségesebben és szokjon rá valamilyen könnyen űzhető mozgásformára! A www.kulcspatikak.hu oldalon ingyenes, online gyógytorna- és edzésvideókkal tesszük könnyebbé Önnek a mindennapi mozgást. Várjuk a felületre Kulcs Kártyája számával Önt is!

Állatszőr allergia

Gondolta volna, hogy állatszőr allergia csak azóta létezik, mióta emberek sokasága kezdett a háziállataikkal egy légtérben élni? A XX. sz. végén - XXI. század elején jelentőssé vált allergiatípus rendkívül kellemetlen tünetekkel jár: szemviszketés, piros szemek, bőrkiütések, viszketés, bőrszárazság és sokakat gyötör köhögés, tüsszögés. Az állatszőr allergiát bőrpróbás és vérvizsgálattal egyszerű kimutatni, ezután megfelelő gyógyszerekkel a tünetek jól kezelhetők. Emellett a legtöbbet az segít a kutyával-cicával együtt élőkön, ha az állat szőrétől és -nyálától minél többször tisztítják meg otthonaikat, ruházatukat.

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cím: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba–Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.