waiting
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Legfrissebb:
Kulcs Kártyáddal extra -4,5% a KRIO INTÉZET megjelölt szolgáltatásaira
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Kulcs Patikák
2023.01.06.

Egészséges évtervező anyukáknak

Nem könnyű évet zártunk nemrégiben, sokan még egészen a hatása alatt is vagyunk, nem igaz? Ahhoz azonban, hogy megtervezzük, jobbá tegyük az új évünket, szükség van arra, hogy tisztázzuk, mitől lesz jobb? Mi az, ami az elmúlt évben nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna és mindenképpen javítanunk kell rajta?

Ehhez számtalan remek összegző, módszeresen tervező program és naptár létezik már, így arra gondoltunk, mi nem egy újabbat adunk neked, csak megspékeljük őket egy-egy ötlettel! Persze, ha még nem láttál jó tervezőt, máris ajánlunk kettőt, amelyek nekünk beváltak!

Az ingyenesek közül kedvencünk a YearCompass, amely igen részletes, és remek kérdéseket tesz fel ahhoz, hogy átgondold az évedet, és megtervezd a következőt. Ezen a linken éred el a magyar verziót!

CSALÁDOSOKNAK KÜLÖN

Ám bármilyen szuper is a YearCompass, a családi, szülői minőség csak egy apró, alig észrevehető szeletét képzi, ezért a kisgyerekes szülőknek ennél jobb választásuk is lehet, ha a tervezettebb év a cél.

C. Szabó Helga, a TimeHacker, megalkotta a Kreatív Családi Tervezőt, amely sokkal több egyszerű évtervezőnél. Segít rendszerezni a napi feladatokat, összegezni a korábbi évet, célokat állítani és megtervezni az oda vezető utat is. Az extra az egészben az, hogy nem csak az egyéni célokat látod majd, hanem a családdal közöseket is. Így az a néhány óra, amit erre fordítasz a pároddal és a gyerekekkel közösen, segít kicsit jobban összehozni a családot, hiszen épp együtt tervezitek a jövőt!

Egyszóval, ajánljuk szeretettel minden anyukának ezt a kiadványt, nekünk igazán hasznosnak bizonyult.

Egészséges évtervező anyukáknak

Forrás: timehack.hu 

EGÉSZSÉGET FÓKUSZBA

Amikor összegzed az előző évet és tervezed a következőt, a tengernyi teendő bepasszírozása közben kérünk, tegyél a naptáratokba olyan rendszeres tevékenységet, ami a testi-lelki egészségetekhez járul hozzá! Bármi, amit ezért tervezel, csak hozzáad az egészségetekhez, a jóllétetekhez. Tudod, csak a szokásosakra gondolunk, amiket ezerszer hallasz: több mozgás, ésszerűbb, egészségesebb étkezés, több családi kapcsolat, több énidő, több kreatívan töltött szabadidő. Ha naptárban, konkrét dátumoknál szerepel egy-egy ezeket segítő tevékenység, könnyebben meg is valósíthatók.

Egészséges évtervező anyukáknak

 

3 FIX A NAPTÁRBA!

  1. Hallgass ránk! Minden hónap utolsó péntekén a Kulcs az Egészséghez! - a Kulcs Patikák podcastja segíti a szülőket testi-lelki egészséget támogató témákban, iratkozz fel a spotify-on és többet nem kell a naptárba sem írogatnod. Éppen jó házimunka vagy vezetés közben, szeretni fogod a családi egészséges témákat!
  2. Minden hónap elsején jelenik meg a Kulcs Patikák havi akciós újság. SPÓROLJ azzal, hogy előre tervezel velünk! Ha feliratkozol a hírlevelünkre itt, tuti nem maradsz le a legjobb ajánlatainkról és több ezer forinttal több marad a pénztárcádban minden hónapban.
  3. Hosszú hétvégék a családnak. 2023-ban hat hosszú hétvégével számolhatunk, amelyekkel érdemes előre számolni.

Háromnapos hosszú hétvégék:

  • Április 29-30. és május 1. - szombat, vasárnap, hétfő
  • Május 27-28-29. - szombat, vasárnap, hétfő
  • Október 21-22-23. - szombat, vasárnap, hétfő
  • December 30-31. és 2024. január 1. - szombat, vasárnap, hétfő

Négynapos hosszú hétvégék:

  • Április 7-8-9-10. - péntek, szombat, vasárnap, hétfő
  • December 23-24-25-26. - szombat, vasárnap, hétfő, kedd

 

 

PodCast ajánló

49:18
Gyógyszerfüggő a családban – Mit tegyünk?

Cikkajánló

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cí­m: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatikak.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Patikakereső

PatikakeresőHa patikáinkat közvetlenül szeretnéd elérni,
használd a patikakeresőt!
Ár- és készletinformáció iránt érdeklődj patikáink elérhetőségein.

Ha patikáinkat közvetlenül szeretné elérni, használja a patikakeresőt!

Partnereink:

Baba-Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.