waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal szakácskönyv ajándékba a Könyvtündértől!
Anyutest-edzés minden vasárnap 9.30-tól a Facebookon!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
2021.11.11.
kulcs patikák
kulcspatikák
quality program

SZUPER NOVEMBER 7 Quality Patikában!

Imádsz a szabadpolcok között nézelődni? Élvezed a csomagolások tapintását és szereted elolvasni a táplálékkiegészítők minden összetevőjét, mielőtt megveszed?

Akkor a Szuper November Akciós Heteket Neked szerveztük!

Keresd az alábbi hét prémium kategóriás, ún. Quality Patikáinkban az akciós szabadpolcos termékeket, amelyekre most minimum 15% kedvezményt* kapsz a megadott novemberi egy hetes időszakokban! A kedvezményben a termékek köre változatos, így dermokozmetikai termékeket éppúgy találsz jó áron, mint egészséges alapanyagokat főzéshez, vagy étrendkiegészítők egész sorát.

És ne feledd, ha elbizonytalanodnál vásárláskor, itt biztosan szakértő kezekben vagy! Szaktanácsadó és gyógyszerész kollégáink örömmel segítenek a választásban.

 

November 8-13. között:

György Gyógyszertár, Balatonalmádi, Park u. 12.

Szent Erzsébet Gyógyszertár, Nyíregyháza, Szent István utca 61.

Szebellédy Gyógyszertár, Sopron, Deák tér 35.

 

November 15-20. között:

Glória Gyógyszertár, Budapest, II. Margit körút 54.

Korona Gyógyszertár, Pásztó, Fő utca 56.

Szent István Park Gyógyszertár, Budapest, XIII. Szent István park 26.

 

November 22-27. között:

Kamilla Gyógyszertár, Ózd, Sárli út 4.

 

Többet akarsz tudni a Quality Patikáinkról? Kattints ide!

*A kedvezmény mértéke a gyógyszertárak akciót megelőző hónap normál fogyasztói áraihoz  viszonyítva értendő. Az ajánlat 2021. NOVEMBER 8-27. között, a patikákhoz rendelt egy hétig érvényes, a készleten lévő, gyógyszertár által meghatározott termékekre. A termékek köréről érdeklődjön a patikákban. Az akció más kedvezményekkel össze nem vonható.

 

 

 

Gondoltad volna?

Diabétesz Világnapja - november 14.

A cukorbetegség kiemelt fontosságára felhívó világnapot 1991 óta szervezik meg világszerte, minden évben november 14-én. A diabétesz olyan anyagcsere betegség, mely a cukor túlzott felhalmozódását eredményezi a vérben. Veleszületett betegség, ugyanakkor genetikai hajlam esetén felnőttkorban is kialakulhat, a szervezetben súlyos károkat okozva. Megelőzése ezért rendkívül fontos, amely főleg szénhidrátcsökkentett élelmiszerbevitellel és rendszeres testmozgással valósulhat meg. Nehéz belevágnia a sportolásba? Mi segítünk!
A Kulcs Patikák honlapján többféle ingyenes gyógytornát megtalálsz, ha belépsz Kulcs Kártyád számával, ezenkívül a Facebook-oldalunkon minden vasárnap 9:30-tól ingyenes, profi „ANYUTEST-EDZÉS” vár!

Nemzetközi Férfinap – november 19.

Szeretjük a férfiakat, hát törődjünk az egészségükkel! Erre buzdítjuk minden kedves hölgyolvasónkat a Nemzetközi Férfinap alkalmából. Mert nincs nagyobb kincs az egészségnél. A férfiaknál gyakrabban előforduló – életmódbeli okokra visszavezethető – betegségek,  mint a magas vérnyomás, stroke, szívroham, magas koleszterinszint, egy része egy kis mindennapi odafigyeléssel megelőzhető! Ha az életmódváltásra nehezen is veszi rá magát, kínáljátok őket több zöldséggel-gyümölccsel étkezésekkor, iktassatok be tudatosan extra szabadidőt a naptárba pihenésre és mozgásra is, és ne feledkezzetek meg arról, hogy a 40 feletti urak esetében az éves komplex szűrővizsgálatok különösen ajánlottak!

Omega-3 zsírsav: chiamag vs. lenmag

A „superfood"-ként emlegetett, Közép-és Dél-Amerikából származó chiamagot (vagy magyarul: azték zsályamagot) kiemelkedő omega-3 zsírsav tartalma miatt ajánlják fogyasztásra világszerte. Pudingok, müzlik és más, sokféle étel összetevője lehet. Az EU-ban új ételnek számító finomság igazi trendi csemege a magas omega-3 zsírsavtartalma és persze egzotikuma miatt. Azonban jó tudni, hogy a hazánkban termesztett, hétköznapi LENMAG 1,3-szor több omega-3 zsírsavat tartalmaz (lenmag: 22.813mg/100g > chiamag: 17.552mg/100g) és az itthon termesztésből következő kis ökolábnyom miatt sokkal környezetbarátabb megoldás is. Tudatosan étkezel? Válaszd a hazait!

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cím: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba–Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.