waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal 20% kedvezmény mindenre az OpticWorld-nél!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
2021.11.11.
kulcs patikák
kulcspatikák
quality program

SZUPER NOVEMBER 7 Quality Patikában!

Imádsz a szabadpolcok között nézelődni? Élvezed a csomagolások tapintását és szereted elolvasni a táplálékkiegészítők minden összetevőjét, mielőtt megveszed?

Akkor a Szuper November Akciós Heteket Neked szerveztük!

Keresd az alábbi hét prémium kategóriás, ún. Quality Patikáinkban az akciós szabadpolcos termékeket, amelyekre most minimum 15% kedvezményt* kapsz a megadott novemberi egy hetes időszakokban! A kedvezményben a termékek köre változatos, így dermokozmetikai termékeket éppúgy találsz jó áron, mint egészséges alapanyagokat főzéshez, vagy étrendkiegészítők egész sorát.

És ne feledd, ha elbizonytalanodnál vásárláskor, itt biztosan szakértő kezekben vagy! Szaktanácsadó és gyógyszerész kollégáink örömmel segítenek a választásban.

 

November 8-13. között:

György Gyógyszertár, Balatonalmádi, Park u. 12.

Szent Erzsébet Gyógyszertár, Nyíregyháza, Szent István utca 61.

Szebellédy Gyógyszertár, Sopron, Deák tér 35.

 

November 15-20. között:

Glória Gyógyszertár, Budapest, II. Margit körút 54.

Korona Gyógyszertár, Pásztó, Fő utca 56.

Szent István Park Gyógyszertár, Budapest, XIII. Szent István park 26.

 

November 22-27. között:

Kamilla Gyógyszertár, Ózd, Sárli út 4.

 

Többet akarsz tudni a Quality Patikáinkról? Kattints ide!

*A kedvezmény mértéke a gyógyszertárak akciót megelőző hónap normál fogyasztói áraihoz  viszonyítva értendő. Az ajánlat 2021. NOVEMBER 8-27. között, a patikákhoz rendelt egy hétig érvényes, a készleten lévő, gyógyszertár által meghatározott termékekre. A termékek köréről érdeklődjön a patikákban. Az akció más kedvezményekkel össze nem vonható.

 

 

 

Gondoltad volna?

Fekete nadálytő

Gondolta volna, hogy a fekete nadálytövet nem csak a humán gyógyászatban használják évezredek óta? Gyógyhatása főleg a gyökerében koncentrálódó hatóanyagnak köszönheti, amely külsőleg alkalmazható formában gyógyítja hatékonyan a sebeket, csökkenti a fájdalmat és gyulladásokat, fokozza a sejtregenerációt. Ugyanakkor a kertekben is szívesen látott vendég a növény áztatásával előállított tea, amely locsolással kijuttatva erősíti a növények kórokozók elleni védekezőképességét és fontos tápanyagokkal látja el őket. Ha nedves, lápos területen kertészkedik, feltétlenül ültessen fekete nadálytövet is!

Elhízás elleni európai nap - Május 21.

Gondolta volna, hogy a túlsúly, az elhízás az egyik fő rizikófaktora a világviszonylatban is fő halálozási okként szereplő szív- és érrendszeri megbetegedéseknek? De itt nem áll meg a sor: a cukorbetegségnek, a degeneratív ízületi betegségeknek és néhány daganattípusnak is. Ön ne álljon a betegségek előszobájában, étkezzen egészségesebben és szokjon rá valamilyen könnyen űzhető mozgásformára! A www.kulcspatikak.hu oldalon ingyenes, online gyógytorna- és edzésvideókkal tesszük könnyebbé Önnek a mindennapi mozgást. Várjuk a felületre Kulcs Kártyája számával Önt is!

Állatszőr allergia

Gondolta volna, hogy állatszőr allergia csak azóta létezik, mióta emberek sokasága kezdett a háziállataikkal egy légtérben élni? A XX. sz. végén - XXI. század elején jelentőssé vált allergiatípus rendkívül kellemetlen tünetekkel jár: szemviszketés, piros szemek, bőrkiütések, viszketés, bőrszárazság és sokakat gyötör köhögés, tüsszögés. Az állatszőr allergiát bőrpróbás és vérvizsgálattal egyszerű kimutatni, ezután megfelelő gyógyszerekkel a tünetek jól kezelhetők. Emellett a legtöbbet az segít a kutyával-cicával együtt élőkön, ha az állat szőrétől és -nyálától minél többször tisztítják meg otthonaikat, ruházatukat.

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cím: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba–Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.