waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal 20% kedvezmény mindenre az OpticWorld-nél!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
2022.07.25.
megnyitott
kulcs patikák
kulcspatikák
kulcsquality
quality
quality program

Az új Kulcs Quality Patikákból már 30 várja a vásárlókat országszerte!

A Kulcs Patikáknál minden idők legnagyobb patikaátalakítási sorozata komoly mérföldkőhöz ért. 2022. júliusában harmincra nőtt azon gyógyszertáraink száma, amelyek a Kulcs hálózaton belül a prémium, ún. Quality Patika címet kiérdemelték. 210 magyar családi gyógyszertárat tömörítő patikahálózatunk 2020-ban új üzleti modell felállításával válaszolt a piac változásaira, a megváltozott fogyasztói igényekre, amelyek a tagpatikáink számára egészen új perspektívát kínálnak a korábbiakhoz képest.

EXTRA TÖRŐDÉS, EXTRA KÍNÁLAT

Az utóbbi néhány évben a vásárlók korábban sosem tapasztalt, új igényeket támasztanak gyógyszertári vásárlásaik során. A napi fogyasztási cikkek kereskedelmére jellemző mozgalmas kereskedelmi és marketing aktivitások és a digitális megoldások azonban nem ültethetők át könnyedén a gyógyszertárakra, a speciális termékkör és a gyógyszerészi gondozási tevékenység miatt. A gyors piaci reagálásáról is ismert Kulcs Patikák vezetősége azonban úgy döntött, ezentúl másként tekint ezekre az egyedi tulajdonságokra.

Nem akadályként kezeli, hanem lehetőségként: a több évszázados gyógyszerészi szakma máig fennálló sajátosságai a vásárlók egészségének megőrzése és betegségük kezelésében egyszerűen nem számíthatnak akadálynak!

Tudjuk, hogy minden egészségügyi területen egyre csökken a betegellátásra fordítható idő, de mi hiszünk abban, hogy felgyorsult világunkban valódi érték, ha a vásárlási élményt nem a gyorsasággal azonosítjuk, hanem az odafigyelő, szakszerű tanácsadással, törődéssel azok felé, akik segítségért jönnek hozzánk. Mi nem engedjük el a gyors tempó miatt a vásárlóink kezét.

A Kulcs Quality Patikákban a könnyebben elérhető, nagy választékú szabadpolcos termékek és - tanácsadás kettőse olyan magas színvonalat képvisel, amelyre joggal vagyunk büszkék és egyetlen más, nem patikai beszerzési forrás sem veheti fel vele a versenyt. A nagy multik által kínált dömpinggel szemben nálunk a minőség és a szakértelem marad az első a fontossági sorrendben és hiszünk benne, hogy hosszú távon is megéri ebbe fektetnünk.

Dolgozóink komoly szakmai alapképzettségük mellett folyamatosan képzik magukat a Kulcs és a gyártók szervezésében is, hogy tudásuk mindig a lehető legaktuálisabb, magas színvonalat képviselje a gyógyszerek, egyéb termékek és gyógymódok tekintetében. Ugyanakkor a Kulcs Patikák családias attitűdje is sajátjuk marad, ezzel egyedinek számító, személyes hangulatot teremtve a patikai officinában (eladótérben).

KOMOLY BERUHÁZÁS, SIKERTÖRTÉNETTEL

Az új Kulcs Quality Patikákból már 30 várja a vásárlókat országszerte!

Quality Patikává válni azonban komoly döntés és munka eredménye a Kulcs Patikák hálózatán belül. A komplett, egyedi tervezésű belőépítészeti átalakítás mellett új kereskedelmi és marketing gyakorlattal, a termékkínálat átalakításával, a dolgozók motivációs és tréning rendszerének átalakításával is együtt jár. Egy-egy patika átalakítása kb 29-90 millió forint közötti önköltséget jelentett az elmúlt évben, ami egy családi vállalkozásként működő patika esetében igen jelentős beruházás. A Kulcs Patikák központja ezért nem csak beható szakmai tanácsadással, újszerű kereskedelmi megállapodásokkal, vagy az átalakítás megtervezésével, levezénylésével, hanem egyedi pénzügyi infrastruktúra kialakításával is segíti a tagpatikák Quality Patikává válását.

A tapasztalat azt mutatja, a program nem csak bevált, de igazi sikertörténet! Budapest után egyre több vidéki városban is találkozhatnak már a vásárlók a Kulcs Quality Program friss szemlélettel működő, gyönyörű patikáival, a napokban nyílt meg a 30. Debrecenben, az Arany Oroszlán Gyógyszertár, de található már -többek között- Miskolcon, Veszprémben, Mátészalkán, Dabason és Ózdon is. A program Kulcs Patikák hálózaton belüli népszerűsége ma már töretlen: a patikák az átalakítás után nem csak népszerűbbek lettek a környezetükben, de fenntarthatóbbak is, így 2022 végéig további 8 Kulcs tagpatika vállalta az átalakítást.

ÁREMELKEDÉS, GAZDASÁGI KÉRDÉSEK

Nem mehetünk el természetesen a gazdaságot, a lakosságot sújtó infláció, áremelkedések mellett sem, amelyek a patikák üzemeltetésére is komoly terhet rónak. A patikák költségeinek folyamatos emelkedésének mértéke az elmúlt időszakban már túlszárnyalta az elképzeléseinket, amelyre enyhítést, megoldást kínál a patikáknak a Kulcs Quality Program, ugyanakkor fontos kiemelnünk azt is, hogy a patikai szektor más szereplőivel, mint a nagykereskedőkkel, gyártókkal való összefogás is felértékelődik ezekben az időkben.

A Kulcs Quality Patikákban elérhető egyedi árakciók, a havi kedvezményeket és egészségprogramot kínáló Kulcs Kártya Program és az ingyenes, magas szintű gyógyszerészi tanácsadás pedig a vásárlóknak adhat megnyugtató válaszokat ebben az áremelkedésekkel terhelt időszakban.

Keresd meg a hozzád legközelebbi Kulcs Quality Patikát és ne hagyd ki az új vásárlási élményt a patikáinkban: https://kulcspatikak.hu/quality

Az új Kulcs Quality Patikákból már 30 várja a vásárlókat országszerte!

 

Gondoltad volna?

Online Home Fitness ingyen

Gondoltad volna, hogy Kulcs Kártyáddal könnyen tehetsz az egészségedért? A Kulcs Patikák HOME FITNESS oldalán ingyenes, szakszerű edzés sorozat várja az érdeklődőket. Lépj be és kövesd Gyócsi Dóri gerinctréner és jógaoktató, valamint Nagy Amarilla gyógytornász szakszerű edzéseit, például a szenior tornasorozatot vagy a sokat ülők számára készí­tett preventí­v formatornát. Kattints ide, lépj be Kulcs Kártya számoddal és kezdődhet a torna!

Milyen ritka a RITKA BETEGSÉG?

A ritka betegségek olyan betegségek, amelyek az átlagos népességhez viszonyí­tva kevés embert érintenek. Európában például egy betegség akkor tekinthető ritkának, ha több mint 2000 emberből mindössze egyet érint.

Ritka betegségek ezrei léteznek. Mí­g közel minden genetikai eredetű betegség ritka betegség, nem minden ritka betegség genetikai eredetű. Léteznek igen ritka fertőző betegségek is, valamint autoimmun betegségek is ritka rákmegbetegedések.

Napjainkig számos ritka betegség oka tisztázatlan, ezért az általánosan előforduló betegségekre berendezkedett egészségügyi ellátó rendszerekben nincs könnyű helyzete egy ritka betegséggel küzdőnek.

Erre hívja fel a figyelmet a február 28-i világnap.

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Ár- És kÉszletinformÁció irÁnt
ÉrdeklŐdj a legkÖzelebbi
Kulcs PatikÁban!

Cí­m: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba-Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.