waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal szakácskönyv ajándékba a Könyvtündértől!
Anyutest-edzés minden vasárnap 9.30-tól a Facebookon!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
2021.11.25.
bicikli
nyeremény
kulcs patikák
kulcspatikák
nyereményjáték
törzsvásárló

Megnyerték a biciklit és a hévízi pihenést!

Véget ért a Kulcs Kártya Napok

November végén végre eljött az a nap, amikor átadhattuk az októberi Kulcs Kártya Napok főnyereményeit a két szerencsés nyertesnek!

A budapesti Erzsébet körúton található tagpatikánkban, a Royal Gyógyszertárban találkoztak a nyertesek cégünk képviselőjével, Szepesi Györgyivel, aki átadta az egyedi, közönségkedvenc, Csepel Budapest típusú női biciklit Torbavecz Gabriellának, valamint a hévízi pihenést, azaz a kétszemélyes, két éjszakás, félpanziós pihenésre jogosító vouchert a frissen felújított Hunguest Hotel Panorámába Habermann Attilának. Ezúton is gratulálunk!

Legalább ilyen örömmel gratulálunk a többi nyertesnek is, akik postán ill. futárszolgálat által kapták kézhez az elmúlt időszakban a játék napi és heti nyereményeit, többek között Veroval® 2 in 1 fül-és homloklázmérőket, Dcont Etalon vércukormérőket, Veroval® Compact felkari vérnyomásmérőket, vagy a sporttáskákat, Kulcsos törölközőket, amelyek részletei és a nyertesek név szerint ezen az oldalon olvashatók.

Köszönjük a játékban részt vevőknek, hogy ilyen sokan, több ezren, és lelkesen játszottak, ezenkívül hálával gondolunk együttműködő partnereinkre is.

Nézd meg a Nyereményjátékok menüpontot, milyen játékok aktuálisak épp a Kulcs Patikáknál!

A képeket köszönjük a Lemese Photography-nak.

Megnyerték a biciklit és hévízi pihenést!

Gondoltad volna?

Diabétesz Világnapja - november 14.

A cukorbetegség kiemelt fontosságára felhívó világnapot 1991 óta szervezik meg világszerte, minden évben november 14-én. A diabétesz olyan anyagcsere betegség, mely a cukor túlzott felhalmozódását eredményezi a vérben. Veleszületett betegség, ugyanakkor genetikai hajlam esetén felnőttkorban is kialakulhat, a szervezetben súlyos károkat okozva. Megelőzése ezért rendkívül fontos, amely főleg szénhidrátcsökkentett élelmiszerbevitellel és rendszeres testmozgással valósulhat meg. Nehéz belevágnia a sportolásba? Mi segítünk!
A Kulcs Patikák honlapján többféle ingyenes gyógytornát megtalálsz, ha belépsz Kulcs Kártyád számával, ezenkívül a Facebook-oldalunkon minden vasárnap 9:30-tól ingyenes, profi „ANYUTEST-EDZÉS” vár!

Nemzetközi Férfinap – november 19.

Szeretjük a férfiakat, hát törődjünk az egészségükkel! Erre buzdítjuk minden kedves hölgyolvasónkat a Nemzetközi Férfinap alkalmából. Mert nincs nagyobb kincs az egészségnél. A férfiaknál gyakrabban előforduló – életmódbeli okokra visszavezethető – betegségek,  mint a magas vérnyomás, stroke, szívroham, magas koleszterinszint, egy része egy kis mindennapi odafigyeléssel megelőzhető! Ha az életmódváltásra nehezen is veszi rá magát, kínáljátok őket több zöldséggel-gyümölccsel étkezésekkor, iktassatok be tudatosan extra szabadidőt a naptárba pihenésre és mozgásra is, és ne feledkezzetek meg arról, hogy a 40 feletti urak esetében az éves komplex szűrővizsgálatok különösen ajánlottak!

Omega-3 zsírsav: chiamag vs. lenmag

A „superfood"-ként emlegetett, Közép-és Dél-Amerikából származó chiamagot (vagy magyarul: azték zsályamagot) kiemelkedő omega-3 zsírsav tartalma miatt ajánlják fogyasztásra világszerte. Pudingok, müzlik és más, sokféle étel összetevője lehet. Az EU-ban új ételnek számító finomság igazi trendi csemege a magas omega-3 zsírsavtartalma és persze egzotikuma miatt. Azonban jó tudni, hogy a hazánkban termesztett, hétköznapi LENMAG 1,3-szor több omega-3 zsírsavat tartalmaz (lenmag: 22.813mg/100g > chiamag: 17.552mg/100g) és az itthon termesztésből következő kis ökolábnyom miatt sokkal környezetbarátabb megoldás is. Tudatosan étkezel? Válaszd a hazait!

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cím: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba–Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.