waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal 20% kedvezmény mindenre az OpticWorld-nél!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
2021.11.25.
bicikli
nyeremény
kulcs patikák
kulcspatikák
nyereményjáték
törzsvásárló

Megnyerték a biciklit és a hévízi pihenést!

Véget ért a Kulcs Kártya Napok

November végén végre eljött az a nap, amikor átadhattuk az októberi Kulcs Kártya Napok főnyereményeit a két szerencsés nyertesnek!

A budapesti Erzsébet körúton található tagpatikánkban, a Royal Gyógyszertárban találkoztak a nyertesek cégünk képviselőjével, Szepesi Györgyivel, aki átadta az egyedi, közönségkedvenc, Csepel Budapest típusú női biciklit Torbavecz Gabriellának, valamint a hévízi pihenést, azaz a kétszemélyes, két éjszakás, félpanziós pihenésre jogosító vouchert a frissen felújított Hunguest Hotel Panorámába Habermann Attilának. Ezúton is gratulálunk!

Legalább ilyen örömmel gratulálunk a többi nyertesnek is, akik postán ill. futárszolgálat által kapták kézhez az elmúlt időszakban a játék napi és heti nyereményeit, többek között Veroval® 2 in 1 fül-és homloklázmérőket, Dcont Etalon vércukormérőket, Veroval® Compact felkari vérnyomásmérőket, vagy a sporttáskákat, Kulcsos törölközőket, amelyek részletei és a nyertesek név szerint ezen az oldalon olvashatók.

Köszönjük a játékban részt vevőknek, hogy ilyen sokan, több ezren, és lelkesen játszottak, ezenkívül hálával gondolunk együttműködő partnereinkre is.

Nézd meg a Nyereményjátékok menüpontot, milyen játékok aktuálisak épp a Kulcs Patikáknál!

A képeket köszönjük a Lemese Photography-nak.

Megnyerték a biciklit és hévízi pihenést!

Gondoltad volna?

Fekete nadálytő

Gondolta volna, hogy a fekete nadálytövet nem csak a humán gyógyászatban használják évezredek óta? Gyógyhatása főleg a gyökerében koncentrálódó hatóanyagnak köszönheti, amely külsőleg alkalmazható formában gyógyítja hatékonyan a sebeket, csökkenti a fájdalmat és gyulladásokat, fokozza a sejtregenerációt. Ugyanakkor a kertekben is szívesen látott vendég a növény áztatásával előállított tea, amely locsolással kijuttatva erősíti a növények kórokozók elleni védekezőképességét és fontos tápanyagokkal látja el őket. Ha nedves, lápos területen kertészkedik, feltétlenül ültessen fekete nadálytövet is!

Elhízás elleni európai nap - Május 21.

Gondolta volna, hogy a túlsúly, az elhízás az egyik fő rizikófaktora a világviszonylatban is fő halálozási okként szereplő szív- és érrendszeri megbetegedéseknek? De itt nem áll meg a sor: a cukorbetegségnek, a degeneratív ízületi betegségeknek és néhány daganattípusnak is. Ön ne álljon a betegségek előszobájában, étkezzen egészségesebben és szokjon rá valamilyen könnyen űzhető mozgásformára! A www.kulcspatikak.hu oldalon ingyenes, online gyógytorna- és edzésvideókkal tesszük könnyebbé Önnek a mindennapi mozgást. Várjuk a felületre Kulcs Kártyája számával Önt is!

Állatszőr allergia

Gondolta volna, hogy állatszőr allergia csak azóta létezik, mióta emberek sokasága kezdett a háziállataikkal egy légtérben élni? A XX. sz. végén - XXI. század elején jelentőssé vált allergiatípus rendkívül kellemetlen tünetekkel jár: szemviszketés, piros szemek, bőrkiütések, viszketés, bőrszárazság és sokakat gyötör köhögés, tüsszögés. Az állatszőr allergiát bőrpróbás és vérvizsgálattal egyszerű kimutatni, ezután megfelelő gyógyszerekkel a tünetek jól kezelhetők. Emellett a legtöbbet az segít a kutyával-cicával együtt élőkön, ha az állat szőrétől és -nyálától minél többször tisztítják meg otthonaikat, ruházatukat.

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cím: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba–Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.