waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal szakácskönyv ajándékba a Könyvtündértől!
Anyutest-edzés minden vasárnap 9.30-tól a Facebookon!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
Synlab
Synlab
A Kulcs Patikák törzsvásárlói
mindig jobban járnak!
Írd be a Kulcs kártyaszámod a kuponkódért!

Törzsvásárlói kártyaszabályzat
Synlab

A SYNLAB Magyarország piacvezető labordiagnosztikai szolgáltatója. Országszerte mintegy 100 saját üzemeltetésű és partneri magánvérvételi helyen fogadjuk pácienseinket, akik több, mint 5.000 féle vizsgálatból választhatnak – beutaló nélkül. A mintákat szakértőink a legkorszerűbb technológiával felszerelt laboratóriumainkban dolgozzák fel, elemzik és értékelik, hogy ön és orvosa a lehető legjobb döntést hozhassák terápiájával kapcsolatban.

Kedvezmény a Kulcs Patikák törzsvásárlóinak:

15% árengedmény a leggyakoribb* laborvizsgálatokra, saját üzemeltetésű magánvérvételi laborjainkban (közel 100 ponton az országban).

EZEKBEN a laborokban!

Ezekre a vizsgálatokra nem tudod használni a kulcskártyádat

Így vedd igénybe:
A kedvezmény igénybevételéhez a Kulcs Kártya helyszíni bemutatása szükséges.
A labor kiválasztása után, időpont foglalásakor -telefonon vagy e-mailen-, kérjük, jelezd előre, hogy igénybe szeretnéd venni Kulcs Patikák törzsvásárlói kedvezmény! A helyszínen, az adatok felvételénél már mutasd be a Kulcs Kártyád, mert annak megfelelően veszik fel az adataidat.

Várunk szeretettel!

*A Kulcs Kártyával igénybe vehető kedvezményes vizsgálatokból kivételt képeznek: a molekuláris allergia, táplálék intolerancia, gyógyszer allergia és a flow cytometriás vizsgálatok, ProPSA és réz vizsgálat és a nemzetközi Synlab hálózat vizsgálatai. Valamint a kedvezményes csomag ajánlatok.

Synlab laborok

Együttműködő partnerek - Szuper kedvezmények Kulcs Kártyával
InterSportTchiboSynlabKrio Intézet Családi ŐssejtbankOrigi NatúrkozmetikumokOptic WorldKönyvtündér WebáruházMetLifeNR DogsFlorapont – kerti dísznövények piactere

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cím: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba–Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.