Legfrissebb:
Elindult a Kérdezd a gyógyszerészt! – ÉLŐ Facebook-műsorunk
Novemberben ajándék könyvet ér a Kulcs kártyád!
Nézd meg novemberi szuper akcióinkat!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
Origi Natúrkozmetikumok

Szlogenünk: „trendi és természetes”.

Célunk, hogy természetes alapanyagokból, kiváló minőségű és a vásárlóink igényeit maximálisan kielégítő kínálatot nyújtsunk kézműves kozmetikumainkkal. Márkanevünkbe sűrítettük mondanivalónk lényegét: ORganikus, ORIGInális, RItától, ÁGItól…

Kozmetikus, aromaterapeuta és gyógyszerész szakmai tapasztalattal alkottuk meg originális receptúráinkat, organikus alapanyagok használatával. Manufaktúránkból kikerülő kozmetikumaink izgalmas illatvilágukkal, szemet gyönyörködtető színpalettával és környezetbarát csomagolásukkal igazi felfrissülést jelentenek az egész család számára.

Origi Natúrkozmetikumok

 

A Kulcs Patikák törzsvásárlóinak:

Használja Kulcspatikás törzsvásárlói kártyáját natúrkozmetikum vásárlásnál! 10%-os kedvezményt adunk a www.origi.shop.hu webshopban történő vásárláskor!

A KULCSPATIKA2021 kuponkódot megadva tudja kedvezményét érvényesíteni, mely a teljes vásárlás összegéből kerül levonásra a fizetési folyamat végén.

A vásárláshoz szükséges a megjegyzés rovatban megadni a törzsvásárlói kártya számát. A kuponkód érvényes a www.origi.shop.hu oldalon 2020.november 1-től 2021. október 31-ig.

(Facebook, Instagram)

Együttműködő partnerek
Könyvtündér Webáruház
Krio Intézet Családi Őssejtbank
MetLife
Origi Natúrkozmetikumok
Prémium Egészségpénztár

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cím: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba–Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Prémium Egészségpénztár Grafcom Media Kft.