waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyával 10% kedvezmény az INTERSPORT áruházaiban!
Már csak BIO, lebomló zacskót kapsz a patikáinkban!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
Origi Natúrkozmetikumok
Origi Natúrkozmetikumok
A Kulcs Patikák törzsvásárlói
mindig jobban járnak!
Írd be a Kulcs kártyaszámod a kuponkódért!

Törzsvásárlói kártyaszabályzat
Origi Natúrkozmetikumok

Szlogenünk: „trendi és természetes”.

Célunk, hogy természetes alapanyagokból, kiváló minőségű és a vásárlóink igényeit maximálisan kielégítő kínálatot nyújtsunk kézműves kozmetikumainkkal. Márkanevünkbe sűrítettük mondanivalónk lényegét: ORganikus, ORIGInális, RItától, ÁGItól…

Kozmetikus, aromaterapeuta és gyógyszerész szakmai tapasztalattal alkottuk meg originális receptúráinkat, organikus alapanyagok használatával. Manufaktúránkból kikerülő kozmetikumaink izgalmas illatvilágukkal, szemet gyönyörködtető színpalettával és környezetbarát csomagolásukkal igazi felfrissülést jelentenek az egész család számára. 

A Kulcs Patikák törzsvásárlóinak:

Használd Kulcspatikás törzsvásárlói kártyádat natúrkozmetikum vásárlásnál! 10%-os kedvezményt adunk a www.origi.shop.hu webshopban történő vásárláskor!

A kuponkódot megadva tudod kedvezményedet érvényesíteni, mely a teljes vásárlás összegéből kerül levonásra a fizetési folyamat végén. A kuponkódot itt az oldalon a törzsvásárlói számod megadása után láthatod, vagy kérd a patikában, vagy iratkozz fel a Kulcs hírlevélre!

A vásárláshoz szükséges a megjegyzés rovatban megadni a törzsvásárlói kártya számot. A kuponkód érvényes a www.origi.shop.hu oldalon 2020.november 1-től 2021. október 31-ig.

Bejelentkezem a kuponkódért!

(FacebookInstagram)

Együttműködő partnerek - Szuper kedvezmények Kulcs Kártyával
InterSportTchiboSynlabKrio Intézet Családi ŐssejtbankOrigi NatúrkozmetikumokMetLifeNR DogsFlorapont – kerti dísznövények piactereKönyvtündér WebáruházBabaTappancs bababolt és webáruház

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cím: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba–Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.