waiting
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Legfrissebb:
Florapont ajánlat: Kulcs Kártyáddal -10% a dísznövényekre!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Kulcs Patikák
2023.10.31.
arcápolás
bőrápolás
dermo roadshow
egészség
nyereményjáték

Novemberben vár a Dermo Roadshow - Védd meg a (száraz) bőrödet és pörgesd meg a szerencsekereket!

Az ősz beköszöntével a bőrünk élvonalba kerül a környezeti hatásokkal szemben. Könnyen kiszáradhat, ezt a tényt nem szabad elhanyagolni, mert komoly következményei is lehetnek.

A száraz bőr nem játék, ne játssz vele!

Az első, amit észreveszünk, az a kellemetlen viszketés, hámlás és feszülő bőr. De a száraz bőrnek mélyebb következményei is lehetnek. Meglepő módon hajlamosabb a bőrgyulladásra és a bőrszárazság súlyosbíthatja a meglévő bőrbetegségeket is. A bőrünk nem játék, és a szárazság problémáját komolyan kell vennünk.

Védd meg bőrödet a Dermo Roadshow segítségével

A száraz bőr megelőzésének és kezelésének kulcsa az odafigyelés és megfelelő bőrápolás. De nem kell egyedül boldogulnunk ezen a téren, hiszen a novemberben induló DERMO ROADSHOWN a száraz bőr ápolásában jártas szakértők lesznek a segítségünkre. Megismerhetjük a legfrissebb termékeket és technikákat, valamint lehetőségünk adódik, hogy személyesen találkozzunk szakértőkkel.

Novemberben vár a Dermo Roadshow - Védd meg a (száraz) bőrödet és pörgesd meg a szerencsekereket!

Kulcs Quality Patikák – Bőrápolás Szakértői Patikák

Igen, jól olvasod! A Kulcs Quality Patikákba nemcsak gyógyszertári termékekért mehetünk, hanem bőrápolási kérdésekkel is felkereshetjük az ott dolgozó szakértőket.

Megismerhetjük a legújabb bőrápolási termékeket és technikákat, valamint megtudhatjuk, hogyan ápolhatjuk megfelelően bőrünket, mely hidratáló krémek a legjobbak számunkra és hogyan előzhetjük meg a bőr kiszáradását. Az ingyenes szaktanácsadások segítenek megőrizni bőrünk egészségét, anélkül hogy a bőrgyógyászhoz kellene mennünk.

A Dermo Roadshow alatt számos dermokozmetikumot kedvezményes áron szerezhetünk be, így könnyebben óvhatjuk meg a bőrünket.

Ne játssz a bőröddel, játssz inkább velünk!

A Dermo Roadshow azonban nem csak tanácsokkal és kedvezményekkel vár. Itt a fantasztikus lehetőség, hogy értékes bőrápolási termékeket és Kulcs patikák meglepetéseket nyerj, akár minden nap. Vagy akár a Tied legyen a heti 10 db professzionális online bőrápolási tanácsadás a MEDOC Egészségközpont bőrgyógyászai közreműködésével.

Novemberben vár a Dermo Roadshow - Védd meg a (száraz) bőrödet és pörgesd meg a szerencsekereket!

Ne hagyd, hogy a száraz bőr problémája elhomályosítsa a bőröd egészségét és szépségét, tedd meg az első lépést az egészséges és hidratált bőr felé. Hidd el, a bőröd megérdemli a gondoskodást!

Bízd magad bátran a Quality szakértőkre! Látogass el novemberben, a DERMO ROADSHOW ideje alatt az ország különböző pontjain lévő Bőrápolás Szakértői patikák egyikébe egy ingyenes bőrápolási tanácsadásért és játssz a napi nyereményekért!

Keresd meg ITT a hozzád legközelebbi Kulcs Quality Patikát vagy játssz online, akár most azonnal.

Tarts velünk novemberben a Dermo Roadshow keretében, és kezdd el a bőröd megfelelő ápolását még a hideg idő beköszöntése előtt.

PodCast ajánló

41:11
Arcápolási rutin – Kell-e az nekem?

Kapcsolódó cikkek

Cikkajánló

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cí­m: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatikak.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Patikakereső

PatikakeresőHa patikáinkat közvetlenül szeretnéd elérni,
használd a patikakeresőt!
Ár- és készletinformáció iránt érdeklődj patikáink elérhetőségein.

Ha patikáinkat közvetlenül szeretné elérni, használja a patikakeresőt!

Partnereink:

Baba-Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.