waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal 20% kedvezmény mindenre az OpticWorld-nél!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
2022.02.23.
dermokozmetikum
bőrápolás
kulcs patikák
kulcspatikák

Mikor ajánlunk dermokozmetikumokat?

Tengernyi kozmetikai márka kismillió terméktípussal van jelen a bőrápolási piacon, ezért érthető az a tanácstalanság, amely időnként a patikákban vagy minden nap a drogériákban megfigyelhető a bőr- ill. arcápolószerek polcai előtt: sokan elemzik az összetevő listákat, olvassák a használati leírásokat, miközben telefonon ”guglizzák” az idegen szavakat. Szakértői tanácsadás híján egy drogériában vagy akár a webshopokban is rengeteg idő mehet el így a vásárlásra, de a legrosszabb mégis az, hogy a vásárló sem 100%-ig biztos fizetés után abban, hogy jól döntött.

Mikor ajánlunk dermokozmetikumokat?

A patikában biztosra mész!

A patikákban kapható dermokozmetikumok nagy választéka nem csak a gyártók és márkák sokaságának, hanem a bőrproblémák széles spektrumának is köszönhető. A választás szabadsága azonban nem teherként jelenik meg egy gyógyszertárban vásárlónak, hanem lehetőségként. Ugyanis közben egy szakértő fogja a kezét.

A dermokozmetikumokkal is foglalkozó gyógyszertárakban, mint a prémium Kulcs Quality Patikákban, a dolgozók folyamatosan képzik magukat a bőrápoló termékek terén, ismerik a márkák közötti különbségeket, a termékek hatékonyságát, lehetőségeit, felhasználásukat és a legújabb trendeket, fejlesztéseket is. E tudásukat képzettségükkel járó magas fokú biológiai és kémiai ismereteik teszik magabiztossá.

Így a saját vagy gyermeked bőre egyedi igényeinek valóban megfelelő kezelést és terméktípust, márkákat tudnak ajánlani.

Mikor ajánlunk dermokozmetikumokat?

Mi is az a dermokozmetikum?

Speciális bőrápoló termékek, amelyeket bőrgyógyászok és gyógyszerészek fejlesztettek ki, így a legmagasabb szintű technológiai és gyógyászati követelményeknek is megfelelnek.

A dekorkozmetikumokkal, azaz sminktermékekkel szemben nem a bőrhiba átmeneti elfedése a céljuk, hanem az egyéni bőrprobléma megértése és kezelése, gyógyítása. Ilyen lehet például a bőr szárazsága, öregedése-ráncosodása, a bőr extrém érzékenysége vagy a különböző gyulladásos bőrbetegségek is, mint a rosacea, az akné, az atópiás dermatitis, a seborrhoeás dermatitis, vagy akár a pikkelysömörrel küzdő bőr.

A dermokozmetikumok bizonyos összetevőket, a kezelendő problémához igazítottan, nagyobb koncentrációban tartalmaznak. Az összetevők tisztasága, minősége pedig kiemelkedő, sokszor gyógyszertári minőségű, így ebből adódóan, valamint a termékek legmodernebb bőrbe juttatási technológiáinak és a folyamatos laboratóriumi teszteléseknek köszönhetően hatékonyságuk is megkérdőjelezhetetlen.

Bőrproblémád van? Segítünk!

  1. Te ismered a bőröd.

  2. A bőrgyógyászod a felállított diagnózis alapján a megfelelő kezelést.

  3. Mi, gyógyszerészek pedig a legjobb termékeket, a lehetséges mellékhatásokat, a különböző termékek egymásra hatási mechanizmusát, az összetevőket.

  4. Találkozzunk a patikában, megkeressük a számodra legjobb terméket!

Gondoltad volna?

Fekete nadálytő

Gondolta volna, hogy a fekete nadálytövet nem csak a humán gyógyászatban használják évezredek óta? Gyógyhatása főleg a gyökerében koncentrálódó hatóanyagnak köszönheti, amely külsőleg alkalmazható formában gyógyítja hatékonyan a sebeket, csökkenti a fájdalmat és gyulladásokat, fokozza a sejtregenerációt. Ugyanakkor a kertekben is szívesen látott vendég a növény áztatásával előállított tea, amely locsolással kijuttatva erősíti a növények kórokozók elleni védekezőképességét és fontos tápanyagokkal látja el őket. Ha nedves, lápos területen kertészkedik, feltétlenül ültessen fekete nadálytövet is!

Elhízás elleni európai nap - Május 21.

Gondolta volna, hogy a túlsúly, az elhízás az egyik fő rizikófaktora a világviszonylatban is fő halálozási okként szereplő szív- és érrendszeri megbetegedéseknek? De itt nem áll meg a sor: a cukorbetegségnek, a degeneratív ízületi betegségeknek és néhány daganattípusnak is. Ön ne álljon a betegségek előszobájában, étkezzen egészségesebben és szokjon rá valamilyen könnyen űzhető mozgásformára! A www.kulcspatikak.hu oldalon ingyenes, online gyógytorna- és edzésvideókkal tesszük könnyebbé Önnek a mindennapi mozgást. Várjuk a felületre Kulcs Kártyája számával Önt is!

Állatszőr allergia

Gondolta volna, hogy állatszőr allergia csak azóta létezik, mióta emberek sokasága kezdett a háziállataikkal egy légtérben élni? A XX. sz. végén - XXI. század elején jelentőssé vált allergiatípus rendkívül kellemetlen tünetekkel jár: szemviszketés, piros szemek, bőrkiütések, viszketés, bőrszárazság és sokakat gyötör köhögés, tüsszögés. Az állatszőr allergiát bőrpróbás és vérvizsgálattal egyszerű kimutatni, ezután megfelelő gyógyszerekkel a tünetek jól kezelhetők. Emellett a legtöbbet az segít a kutyával-cicával együtt élőkön, ha az állat szőrétől és -nyálától minél többször tisztítják meg otthonaikat, ruházatukat.

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cím: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba–Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.