waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal 20% kedvezmény mindenre az OpticWorld-nél!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
2022.10.15.

Kulcs QUALITY Patika lett az adományozásairól is ismert debreceni Arany Oroszlán Gyógyszertár

Kulcs QUALITY Patika lett az adományozásairól is ismert debreceni Arany Oroszlán Gyógyszertár

2 millió forint értékben, 3300 doboz vitamint adományoz újranyitása alkalmából!

 

A debreceni Arany Oroszlán Gyógyszertár nemrégiben nagyszabású megnyitó rendezvény keretében ünnepelte meg azt, hogy elnyerte a Kulcs Patikák hálózat elismerő QUALITY címét, amelyet nem csak az ott dolgozók, de a helyi lakosság fog csak élvezni igazán!

A Kulcs Quality Program keretében -amelynek szerte az országban már 37 tagja van- a patika nagy átalakuláson esett át: a beltér teljes felújításával megháromszorozta eladóterét, sokkal szélesebb termékválaszték, külön bőrápolási részleg és -tanácsadás, könnyen hozzáférhető szabadpolcok, gyereksarok, de még állatgyógyászati termékek is várják a betérő vásárlókat, betegeket. A patika ezentúl nagy hangsúlyt fektet a törzsvásárlókra is: az ingyenesen elérhető Kulcs Kártya Program óriási árkedvezményekkel és ingyenes online tornaprogrammal segíti a vásárlók mindennapjait, pénztárcáját és egészségét.

Kulcs QUALITY Patika lett az adományozásairól is ismert debreceni Arany Oroszlán Gyógyszertár

 A patika tulajdonosa, dr. Bárd Dávid, hagyományos gyógyszerész család sarja. Családja évtizedek óta gondoskodik a debreceni lakosság egészségének megőrzéséről és segíti a betegeket gyógyulási folyamatukban, még édesapja is aktív, a város egyik elismert gyógyszerésze.

A belvárosi Arany Oroszlán Gyógyszertár 10 éve került dr. Bárd Dávid tulajdonába, azóta folyamatosan újítja, igazítja a patika szolgáltatásait a helyiek igényeihez, idén azonban a sok kis lépés után komoly beruházásba fogott a családi vállalkozás: a belső tér teljes megújításával, a szolgáltatások bővítésével, és az üzleti modell teljes átalakításával olyan prémium gyógyszertárként nyílt újra, amelyre nem csak a Bárd család, de egész Debrecen is büszke lehet!

 

2 MILLIÓ FORINT ÉRTÉKŰ ADOMÁNY

A patika évek óta nem csak az egészségügyben betöltött szerepéről, hanem jótékonysági tevékenységeiről is ismert, a helyi rászoruló családokat támogató Debreceni Karitatív Testület idén is számíthat nagylelkű adományára. A patika megnyitása alkalmából a helyi óvodások és kisiskolások megsegítésére 3300 doboz vitaminkészítményt adományoz a Bárd család, az Arany Oroszlán Patika.

Kulcs QUALITY Patika lett az adományozásairól is ismert debreceni Arany Oroszlán Gyógyszertár

Tudjuk, hogy az idei tanév sok család számára szűkösebben indult el, az infláció, az áremelkedések miatt több a segítségre szoruló család Debrecenben is. Amíg csak tudunk, örömmel segítünk. A patikánk felújítása és újranyitása olyan örömteli esemény most az életünkben, amit szívesen sőt, lelkesen osztunk meg a helyiekkel: azokkal, akikkel ezentúl talán többet találkozunk a gyógyszertárban az extra szolgáltatásaink miatt, és azokkal is, akiknek erre kevesebb lehetőségük van. A 2 millió forint értékű, vitaminokból álló adomány nekik és gyermekeiknek szól, az ő örömüket, egészségüket szolgálja.” – mondta dr. Bárd Dávid.

A megnyitó ünnepségen a Bárd család vendégül látta a helyi egészségügyi és üzleti élet néhány ismert alakját, tiszteletét tette a Kulcs Patikák vezérigazgatója, dr. Kőhalmi Ákos, és Papp László, polgármester úr is, aki köszönetet mondott a debreceni Bárd család helyiekért végzett munkájáért és a nagylelkű adományért is, amelyet a megnyitón vehetett át Rózsahegyiné Juhász Éva, a Karitatív Testület vezetője.

 

 

Arany Oroszlán Gyógyszertár

Nyitva tartás: Hé-szo: 07:30-20h, Tel.: 52/425 426, 30/817 5568, Cím: 4029 Debrecen, Csapó utca 66.

 

 

Gondoltad volna?

Cipősdoboz akció (Baptista szeretetszolgálat)

December 18-ig adhat le cipősdobozt, akár online is!

Idén is lehetőség nyílik  szebbé varázsolni a rászoruló gyermekek karácsonyát a  Baptista szeretetszolgálat Cipősdoboz akciójának keretein belül. Országszerte több gyűjtőponton, de akár online is van lehetőség az ajándék leadására!

A cipősdobozokat nem és kor szerint érdemes megtölteni, amit a Baptista Szeretetszolgálat országos önkéntesi hálózatán keresztül jut el a hátrányos helyzetű gyermekekhez, még az ünnepek előtt.

Tudta? A Kulcs Patikák idén is gyűjt a cipősdobozokba!

Ha Ön is adna le ajándékot akkor további információkat a http://ciposdoboz.hu/  oldalán talál.

Lehet csökkenteni a karácsonyi stresszt!

Az ünnepek során a stressz-szintünk is jelentősen megemelkedik a sok teendő, konfliktushelyzet és megfelelési kényszer miatt. Íme néhány tipp, hogy kevésbé stresszeljünk:

  • Állítsunk be költségkeretet az ünnepekre, hogy ne aggódjunk k a túlköltekezés miatt 
  • Hangsúlyozzuk gyermekeinknek, unokáinknak, hogy az ünnep az együttlétről szól - így végezzünk együtt minél több közös, szórakoztató tevékenységet!
  • Osszuk meg a teendőket és iktassunk be énidőt, ha tehetjük mozogjunk is!
  • Érdemes kerülni a mértéktelen étkezést és a túl sok alkohol fogyasztását, ugyanis ezzel tovább fokozódhat a stressz, mivel a kortizol stresszhormon szint emelkedik.
  • Éljük meg a karácsony pillanatát, ne törekedjünk a tökéletességre!

Kandírozott narancshéj

Hozzávalók:

  • 4 narancs
  •  cukor

Hámozzuk meg a narancsot, majd a héját  vékonyra szeletelve helyezzük egy tál vízbe ázni kb. 4 napra. Naponta kétszer cseréljünk rajta vizet, így a keserű ízű folyadék kiázik belőle.
Ha már eleget ázott a narancshéj, szedjük ki a vízből, és tiszta vízbe tegyük a tűzre. Forrástól számítva főzzük még 10-15 percen keresztül, majd szűrjük le, papírtörlőn szárítsuk meg és forgassuk meg kristálycukorban.
Süteményekbe de csokoládéba mártva is mennyei lesz!

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Ár- és készletinformáció iránt
érdeklődj a legközelebbi
Kulcs Patikában!

Cím: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba–Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.