waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal 20% kedvezmény mindenre az OpticWorld-nél!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
2023.02.06.

Jó Éjt Jóga Gyócsi Dórival

ÉLŐ tornasorozat a Facebookon!

A jógagyakorlatok megteremtik a test, a szellem, a tudat és a lélek egyensúlyát. A jóga segít leküzdeni a mindennapos próbatételeket, megoldani a feladatokat és enyhíteni a gondokat. A jóga egyszerre filozófia, meditáció, koncentráció, légzés és testedzés is. Elsődleges célja azonban önmagunk megismerése a befelé figyelés által.

De vajon a rohanó hétköznapokban mikor van időd erre is?

A Jó Éjt Jógát azok számára ajánljuk, akik esténként, például a munkából haza érve, szeretnének kicsit befelé figyelni, lelassulni, letenni a terheket, vagy megszabadulni a napi szorongástól, stressztől.

A sorozat 4db ÉLŐ, 30 perces, csoportos videós edzésből áll, amelyekhez ingyen csatlakozhatsz februárban minden kedden 18 órától a Kulcs Patikák Facebook oldalán:

1.STRESSZOLDÓ jóga, február 7., 18h: a városi lét állandó zaj- fény- és levegő szennyezett környezetének hatásai, mely által érzékszerveinket állandó impulzusok érik, egy túlhajszolt, rohanó világ, amit túlórák, kevés alvás, éjszakázás tarkít, melyben erőnket koffeinnel próbáljuk visszanyerni, egyenes út a szervezetünk kimerítéséhez. Ezekre a problémákra találtuk ki a sorozat 1. videóját.

2.ALVÁST SEGÍTŐ jóga, február 14., 18h: Az alvászavar sokakat érintő probléma, tartóssá válva akár komolyabb egészségügyi gondokat is okozhat, így fontos mielőbb megoldást találni rá. Ebben segíthet többek között az alvást segítő jóga is, melyben lecsendesítjük elménket, és tudatos légzéssel lassítjuk pulzusunkat.

3.AFTER OFFICE jóga, február 21., 18h: görbe hát - fájdalmas derék, előre esett vállak, előre helyezett fejtartás, nyaki fájdalmak és rövidült csípőhorpasz? Az ülőmunkát végzőknek nem kell bemutatni ezeket a problémákat. Ezzel a videóval szeretnénk csökkenteni az irodisták fájdalmait, visszaállítani a csökkent mobilitást, és gerincük fitten tartását. Tarts velem, ha számodra is fontos a gerinc épsége, és szeretnél egy szebb, jobb testtartást elérni. Kis idő befektetés, nagy nyereménnyel.

4.FLOW jóga, február 28., 18h: egy folyamatos légzéssel egybekötött, áramláson keresztül létrejött mozgásforma. Itt garantált a kikapcsolódás, jelenben levés, és a 'váó' élmény. Egyszerre felszabadító, feltöltő, és önbizalmat adó.

 

Kívánom mindenki számára, hogy találja meg a jógában mindazt, amire szüksége van az adott időszakban, legyen ez elcsendesedés, kikapcsolódás, töltődés, vagy a tudatos jelenlét!

Tartsatok velem februárban, kedden esténként!

Jó Éjt Jóga Gyócsi Dórival

"A jóga olyan fény, amely ha egyszer kigyúl, sosem halványul el.

Minél többet gyakoroljuk annál ragyogóbb lesz."

Gyócsi Dóri, jógaoktató, gerinctréner

 

Gondoltad volna?

Online Home Fitness ingyen

Gondoltad volna, hogy Kulcs Kártyáddal könnyen tehetsz az egészségedért? A Kulcs Patikák HOME FITNESS oldalán ingyenes, szakszerű edzés sorozat várja az érdeklődőket. Lépj be és kövesd Gyócsi Dóri gerinctréner és jógaoktató, valamint Nagy Amarilla gyógytornász szakszerű edzéseit, például a szenior tornasorozatot vagy a sokat ülők számára készí­tett preventí­v formatornát. Kattints ide, lépj be Kulcs Kártya számoddal és kezdődhet a torna!

Milyen ritka a RITKA BETEGSÉG?

A ritka betegségek olyan betegségek, amelyek az átlagos népességhez viszonyí­tva kevés embert érintenek. Európában például egy betegség akkor tekinthető ritkának, ha több mint 2000 emberből mindössze egyet érint.

Ritka betegségek ezrei léteznek. Mí­g közel minden genetikai eredetű betegség ritka betegség, nem minden ritka betegség genetikai eredetű. Léteznek igen ritka fertőző betegségek is, valamint autoimmun betegségek is ritka rákmegbetegedések.

Napjainkig számos ritka betegség oka tisztázatlan, ezért az általánosan előforduló betegségekre berendezkedett egészségügyi ellátó rendszerekben nincs könnyű helyzete egy ritka betegséggel küzdőnek.

Erre hívja fel a figyelmet a február 28-i világnap.

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Ár- És kÉszletinformÁció irÁnt
ÉrdeklŐdj a legkÖzelebbi
Kulcs PatikÁban!

Cí­m: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba-Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.