waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal 20% kedvezmény minden kutyás kiegészítőre!
Anyutest-edzés minden vasárnap 9.30-tól a Facebookon!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
InterSport
InterSport
A Kulcs Patikák törzsvásárlói
mindig jobban járnak!
Írd be a Kulcs kártyaszámod a kuponkódért!

Törzsvásárlói kártyaszabályzat
InterSport

Az INTERSPORT sportszaküzletek hálózata, sportbarátok számára. A világ 44 országában több, mint 5300 áruházával vagyunk jelen a sportkereskedelem piacán. Az INTERSPORT márkás termékek gazdag választékát nyújtja, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy vásárlóinknak a legjobb ár-érték arányú márkás termékeket kínáljuk. Szaktanácsadóink mindig készséggel segítenek abban, hogy a vásárlók megtalálják a tökéletes sportcipőket, a megfelelő sportruházatot és a hozzá megfelelő kiegészítőt, legyen szó bármilyen vásárlói igényről.

Az outdoor, labdarúgás, futás, fitnesz, kerékpározás, csapat- és teremsportok, valamint téli sportok kategóriái mellett számos más területen is jelen vagyunk. Annak érdekében, hogy a lehető legjobban felkészülj a sporttevékenységekre, a világ legnagyobb sportmárkáit kínáljuk számodra, mint például a Nike, Adidas, Asics, Under Armour, Helly Hansen és Columbia.

Ezen felül az INTERSPORT számos exkluzív márkával rendelkezik, mint a MCKINLEY, ENERGETICS és FIREFLY.

INTERSPORT – THE HEART OF SPORT

Filozófiánk egyszerű: Minél nagyobb örömödet leled abban, amit teszel, annál gyakrabban fogod ismételni azt. Ezért mi olyan termékekkel és tanácsokkal szeretnénk szolgálni, ami számodra maximális örömöt szerez.

InterSport-ajánlatok!

Kedvezmény a Kulcs Patikák törzsvásárlói számára:

10% kedvezmény* áruházi vásárláskor

A kedvezmény igénybevételéhez: mutasd be a Kulcs Kártyádat a kasszánál!

*A kedvezmény a következő termékekre vonatkozik: teljes árú, nem akciós, nem leárazott termékek köre. Kivétel: kerékpárok, fitneszgépek.
Együttműködő partnerek - Szuper kedvezmények Kulcs Kártyával
InterSportTchiboSynlabKrio Intézet Családi ŐssejtbankOrigi NatúrkozmetikumokMetLifeNR DogsFlorapont – kerti dísznövények piactereKönyvtündér Webáruház

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cím: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba–Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.