waiting
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Legfrissebb:
Florapont ajánlat: Kulcs Kártyáddal -10% a dísznövényekre!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Kulcs Patikák
2024.04.02.
bőrápolás
egészséges bőr
arcápolás
érzékeny bőr
hidratálás
bioderma
hialuronsav
szérum

Bőröd egészsége belülről indul

A szérumok elengedhetetlen kellékei lettek a bőrápolási rutinnak, hiszen koncentrált hatóanyagaiknak köszönhetően célzottan veszik fel a küzdelmet a bőrproblémákkal. Most elhoztuk nektek a Bioderma új ökobiológiai szérumhármasát, amik különböző bőrállapototokra kínálnak megoldást.

A szérumcsalád tagjai ökobiológiai jellemzőkkel bírnak. Ez pedig nem más, mint a Bioderma márkát is felölelő NAOS cégcsoport filozófiája, miszerint a bőrnek minden nap alkalmazkodnia kell a környezetéhez, ami befolyásolja az egyensúlyát és az egészségét. A szérumok éppen annyi hatóanyagot biztosítanak a bőrnek, hogy megtanítsák megfelelően működni, hiszen a túlápolás is közel annyi veszélyt jelent, mintha nem foglalkoznánk a bőrproblémákkal.

3 szérum – 3 megoldás

Az új Bioderma szérumok 3 problémára nyújtanak célzott megoldást: érzékennyé vált bőr, pattanások és bőrhibák, illetve száraz, dehidratált bőr. Mindennek tetejében, mindhárom termék hialuronsavval gazdagított, így már az öregedés elsői jelei ellen is hatékonyan veszik fel a küzdelmet.

Sensibio Defensive szérum:

A Sensibio Defensive szérum megadja a bőrnek amire szüksége van az inflamm’aginggel, a krónikus gyulladás okozta idő előtti bőröregedéssel szemben. Az ördögi kör megállítása érdekében a bőrérzékenység különböző okaira hat, ugyanazokra, amelyek az inflamm’aging kialakulásában is szerepet játszanak, illetve erősíti a bőr barrier, azaz védelmének funkcióját.

Sébium szérum:

Hatékony a felnőttkori pattanásokat kiváltó okokkal szemben. Gyorsan csökkenti a pattanásokat, tág pórusokat és hegeket, illetve korlátozza azok kiújulását, miközben az öregedés első jeleivel szemben is hatékony hialuronsav tartalmának köszönhetően.

Hydrabio Hyalu+ szérum:

Ez az ökobiológiai hidratáló és feltöltő szérum serkenti a hialuronsav szintézisét a ragyogó, egészséges bőrért, miközben elősegíti az öregedés első jeleinek megelőzését. A Hydrabio Hyalu+ szérum intenzíven hidratál és helyreállítja a bőr feszességét, valamint rugalmasságát a sima, telt és ragyogó bőrfelszínért, továbbá erősíti az ellenállóképességét.

Válaszd a bőröd aktuális állapotának megfelelő szérumot hialuronsavval az egészséges, telt és ragyogó arcbőrért! Bőröd egészsége belülről indul.

 

Bőröd egészsége belülről indul

Támogatott tartalom - a cikk megjelenését a Bioderma támogatta.

PodCast ajánló

41:11
Arcápolási rutin – Kell-e az nekem?

Kapcsolódó cikkek

Cikkajánló

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cí­m: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatikak.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Patikakereső

PatikakeresőHa patikáinkat közvetlenül szeretnéd elérni,
használd a patikakeresőt!
Ár- és készletinformáció iránt érdeklődj patikáink elérhetőségein.

Ha patikáinkat közvetlenül szeretné elérni, használja a patikakeresőt!

Partnereink:

Baba-Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.