waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal 20% kedvezmény mindenre az OpticWorld-nél!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
2022.11.10.

Bemutattuk a Nagy Dermo Roadshow-t! - Sajtótájékoztató a Royal Patikában

Nemrég nagy sikerrel mutattuk be a KULCS Quality Patikák, mint a bőrápolás szakértő patikák koncepcióját a sajtó képviselői előtt is.

Az országban egyedülálló módon, a Kulcs Quality Patikáink ezentúl bőrápolási kérdésekben is szakértő válasszal és széles termékkínálattal várják a bőrproblémákkal élőket, a tudatos bőrápolókat és érdeklődőket. Ezt hirdetve indítottuk el ebben a hónapban a Nagy Dermo Roadshow-t országszerte 36 Kulcs Quality Patikában.

Törekszünk arra, hogy Kulcs Quality Patikáinkban minél több egyedi szolgáltatást nyújtsunk, mi pedig egy olyan koncepciót választottunk, amit mindannyian a sajátunknak tudunk érezni: a bőrápolást.

Dolgozóink ezentúl rendszeresen modern, egyedi bőrápolási szakmai tudással bővítik ismereteiket, amelyet a Quality Patikákban található kiemelten széles dermokozmetikai- és egyéb bőrápolási termékválaszték egészít ki. Igyekszünk akár azonnali segítséget nyújtani a bőproblémákkal élőknek, de természetesen a koncepciónk nem jelenti azt, hogy a bőrgyógyász orvosok munkájának határát érintsük. Az általuk felállított diagnózist és javasolt termékeket nyilvánvalóan tiszteletben tartjuk, ugyanakkor a használatukban vagy a kiegészítő terápiák választásában sokat tudunk segíteni.

 Nagy öröm számunkra, hogy a koncepcióban partnereink lettek a legismertebb dermokozmetikai márkák is, akik sokat tesznek hozzá tréningjeikkel, szakmai tapasztalataikkal, termékeikkel a programot hirdető DERMO ROADSHOW-hoz:

- La roche posay

- Vichy

- Bioderma

- Cerave

- Apivita

- Uriage

Október 28-án pénteken a budapesti Royal Gyógyszertárban egy exkluzív esemény keretein belül mutattuk be közel 40, szépség és bőrápolás témában alkotó sajtós és influencer vendégnek egyedülálló programunkat, akik előtt a résztvevő dermokozmetikai márkaképviselők hasonló örömüket és jövőbeli szakmai együttműködésüket fejezték ki.

Köszönjük, hogy támogató szavaikkal hozzájárultak az eseményhez:

  • Félix Melinda, Key Account Manager, Bioderma
  • Végi Ádám, Key Account és Trade Marketing Manager, Vichy, La Roche Posay, CeraVe (Loreál)
  • Riba Zoltán, területi képviselő, valamint Schubert Éva, vezető tréningmenedzser, Uriage, Apivita

+1: Lénárd Eszter, vezető termékmenedzser, PLANTHÉ (Simply You Hungary), mint a Bőrápolási Szakértő Patikák koncepció egyik szakmai partnere.

Bemutattuk a Nagy Dermo Roadshow-t! - Sajtótájékoztató a Royal Patikában

Bemutattuk a Nagy Dermo Roadshow-t! - Sajtótájékoztató a Royal Patikában

A Nagy Dermo Roadshow rendezvénysorozat November 30-ig tart ahol:

-Ingyenes bőrápolási tanácsadás, fókuszban: arcápolási rutin kialakítása áll

-Ingyenes termékminták, próba lehetőség

-Kiemelkedő, válogatott minőségű termékválaszték

-Óriási nyereményjáték bőrápolási és kényeztető ajándékokért (patikában és online is!)

Keresd meg a hozzád legközelebb eső Quality patikát ITT.

Bemutattuk a Nagy Dermo Roadshow-t! - Sajtótájékoztató a Royal Patikában

Gondoltad volna?

Online Home Fitness ingyen

Gondoltad volna, hogy Kulcs Kártyáddal könnyen tehetsz az egészségedért? A Kulcs Patikák HOME FITNESS oldalán ingyenes, szakszerű edzés sorozat várja az érdeklődőket. Lépj be és kövesd Gyócsi Dóri gerinctréner és jógaoktató, valamint Nagy Amarilla gyógytornász szakszerű edzéseit, például a szenior tornasorozatot vagy a sokat ülők számára készí­tett preventí­v formatornát. Kattints ide, lépj be Kulcs Kártya számoddal és kezdődhet a torna!

Milyen ritka a RITKA BETEGSÉG?

A ritka betegségek olyan betegségek, amelyek az átlagos népességhez viszonyí­tva kevés embert érintenek. Európában például egy betegség akkor tekinthető ritkának, ha több mint 2000 emberből mindössze egyet érint.

Ritka betegségek ezrei léteznek. Mí­g közel minden genetikai eredetű betegség ritka betegség, nem minden ritka betegség genetikai eredetű. Léteznek igen ritka fertőző betegségek is, valamint autoimmun betegségek is ritka rákmegbetegedések.

Napjainkig számos ritka betegség oka tisztázatlan, ezért az általánosan előforduló betegségekre berendezkedett egészségügyi ellátó rendszerekben nincs könnyű helyzete egy ritka betegséggel küzdőnek.

Erre hívja fel a figyelmet a február 28-i világnap.

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Ár- És kÉszletinformÁció irÁnt
ÉrdeklŐdj a legkÖzelebbi
Kulcs PatikÁban!

Cí­m: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba-Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.