waiting
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Legfrissebb:
Sky Parking ajánlat: -15% a reptéri parkolás árából Kulcs Kártyáddal!
Premio Travel ajánlat: 8% utazási kedvezmény Kulcs Kártyáddal!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Kulcs Patikák
2023.09.20.

Az egészségügyi szolgáltatások új dimenziója: megnyitott az első digitális Kulcs Quality officina

 

Újabb mérföldkövet ünnepeltünk! Szeptember 19-én, megnyitottuk az ország első digitális officinája, a Szent Borbála Gyógyszertárat. A jövő patikájában az egészségügyi szolgáltatások lenyűgöző átalakítása számos újítással és ígéretes lehetőséggel kecsegtet. A betegek új dimenzióban élhetik meg a gyógyszerkiválasztást.

 

Belső tér: a digitális élmény központja

Az ajtón belépve azonnal észrevehető, hogy a hely egyedülálló és teljesen eltér egy hagyományos patika atmoszférájától. Szokatlanul letisztult, futurisztikus tér fogadja a betegeket. Nincsenek hagyományos polcok, vagy vitrinek, se plakátok vagy felesleges szórólapok. Ehelyett a Szent Borbála Gyógyszertár a legmodernebb technológiát alkalmazza, hogy vonzza a vásárlók tekintetét. A termékek nem a szokásos módon vannak kiállítva, hanem speciális LED-falakon jelennek meg, ami egyedi és korszerű megközelítést kínál a vásárlás során.

 Az egészségügyi szolgáltatások új dimenziója: megnyitott az első digitális Kulcs Quality officina

Középpontban a vásárlói élmény

Az új generációs patikában mostantól kényelmesen, gyorsan és személyre szabottan vásárolhatják meg a betegek a szabadpolcos termékeket. Az intelligens kioszkok segítségével azonnal hozzáférhetővé válnak a termékinformációk, és az egyedülálló kiegészítő termékajánlások. Ezáltal a betegek könnyedén tájékozódhatnak a kínálatról és megtalálhatják az igényeiknek megfelelő termékeket.

A patika nemcsak azért különleges, mert a digitális kor igényeire válaszol, hanem azért is, mert a Kulcs Quality Patikák új tagjaként nyitotta meg kapuit. A hálózat hagyományait követi, és azon az alapelven nyugszik, hogy a betérők mindenkor a legmagasabb minőségű szolgáltatásban részesülnek, és szakértői segítséget kapnak az egészségügyi termékek kiválasztásához.

 Az egészségügyi szolgáltatások új dimenziója: megnyitott az első digitális Kulcs Quality officina

A modern technológia és a szakértői csapat egyedülálló kombinációja magas színvonalú, barátságos környezetet teremt a betérők számára.

A nagy nap

A megnyitó eseményen részt vett Czigler László várostervezésért, közbiztonság és rendészetért felelős alpolgármester és Dr. El Koulali Zakariás az Országos Titszifőgyógyszerész, valamint a környező egészségügyi intézmények képviselői is, akik elismerésüket fejezték ki az innováció iránt.

A Szent Borbála Gyógyszertár digitális officinájának megnyitása egy új korszakot indít el az egészségügyi szolgáltatások terén, és ígéretes lehetőségeket tartogat a jövőre nézve.

 Az egészségügyi szolgáltatások új dimenziója: megnyitott az első digitális Kulcs Quality officina 

A hét minden napján digitális élménnyel vár a Szent Borbála Gyógyszertár:

Cím: 1042 Budapest, Rózsa u. 16-18.

Nyitvatartás: h-p: 8.00-20.00, sz:8.00-13.00, v: 8.00-12.00

PodCast ajánló

49:18
Gyógyszerfüggő a családban – Mit tegyünk?

Cikkajánló

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cí­m: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatikak.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Patikakereső

PatikakeresőHa patikáinkat közvetlenül szeretnéd elérni,
használd a patikakeresőt!
Ár- és készletinformáció iránt érdeklődj patikáink elérhetőségein.

Ha patikáinkat közvetlenül szeretné elérni, használja a patikakeresőt!

Partnereink:

Baba-Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.