waiting
Legfrissebb:
Kulcs Kártyás kuponkóddal 20% kedvezmény mindenre az OpticWorld-nél!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Kulcs Patikák
2023.03.07.

ANYUTEST-EDZÉS tornasorozat indul - MÁRCIUSBAN!

Anyaként sokszor veszítjük el a fókuszt önmagunkról, hajtjuk a mindennapokat, és olykor bizony magunk alá gyűrnek a feladatok.

Helyt állni a különböző szerepekben, Anyaként, Feleségként, dolgozó Nőként nem olyan egyszerű, megfelelni a régi, az új vélt vagy valós hiedelmeknek kicsit ambivalens érzés, és sokszor bizonytalanodunk el, vajon jól csináljuk - e. Szeretnénk, mindenhol a legtöbbet nyújtani, és ez sokszor azzal jár, hogy elfáradunk és a lista utolsó helyén találjuk magunkat.

ANYUTEST-EDZÉS tornasorozat indul - MÁRCIUSBAN!

Az énidő beiktatása nagyon fontos egészségünk szempontjából, melyre kiváló választás lehet valamilyen sport-mozgásforma választása. Az anyukák testmozgása nemcsak számukra jár előnyökkel, hanem egész családjuk számára is. Először is, a rendszeres testmozgás csökkenti a stressz szintet és javítja az alvásminőséget. Azok az anyukák, akik rendszeresen sportolnak, kevésbé hajlamosak a depresszióra és a szorongásra, valamint több energiával rendelkeznek, ami segít nekik a mindennapi feladatok teljesítésében.

Mindemellett a testmozgás segít példát mutatni a gyermekeknek az egészséges életmódról. Azok a gyerekek, akiknek az anyukájuk rendszeresen mozog, nagyobb valószínűséggel lesznek aktívabbak és egészségesebbek is. Az anyukák testmozgása tehát hosszú távú hatással lehet a család egészségére és jólétére.

Ha nincs időd edzőterembe kimozdulni, a szabadba elmenni futni, vagy ha még túl pici a baba, akkor ÚJ ANYUTEST-EDZÉS tornasorozatunkat számodra találtuk ki!

Most márciusban minden kedden 18.00-kor a Kulcs Patikák Facebook oldalán Gyócsi Dóri személyi edző vár benneteket különböző tematikájú tornákkal:

1.

03.07. Gátizomtorna: bemelegítéssel kezdjük az órát, és Kegel-gyakorlatokat fogunk végezni, majd a végén nyújtjuk ezt a területet.

2.

03.14. Has és törzsizmok aktiválása, fejlesztése: eleinte légzőgyakorlatokkal próbállak majd rávezetni arra, hogy tudod a has gyakorlatokat jól végezni.

3.

03.21. Testtartás javító torna: a sok teher, feladat, probléma, amit a vállunkon cipelünk, szemmel is jól látható és a fáradtság, szorongás miatt testtartásunk úgynevezett hanyag üzemmódba kapcsol. Előre esik a váll, púposodunk, és elkezd fájni a nyak, derék, csípő. A fájdalom enyhítésére ezzel az átmozgató edzéssel készülünk nektek.

4.

03.28. Relax torna: érkezz meg és hagyd, hogy minden csak történjen veled. Kapcsolj ki, hangolódj rá a zenére és felejtsd el a mai napi teendőidet, terheidet. Igyekezni fogok nagyon, hogy a végén feltöldődve úgy érezd, bármire képes vagy.

ANYUTEST-EDZÉS tornasorozat indul - MÁRCIUSBAN!

Reméljük tudunk segíteni abban, hogy picit vissza találj önmagadhoz, kapcsolódni tudj újra a testeddel, és a lelkeddel.

Te vagy a Kulcs a zárban, ne hagyd elveszni, tarts velünk minden kedden és töltődjünk együtt!

-Gyócsi Dóri

 

KATTINTS IDE FACEBOOK ESEMÉNYÜNKÉRT!

Gondoltad volna?

Online Home Fitness ingyen

Gondoltad volna, hogy Kulcs Kártyáddal könnyen tehetsz az egészségedért? A Kulcs Patikák HOME FITNESS oldalán ingyenes, szakszerű edzés sorozat várja az érdeklődőket. Lépj be és kövesd Gyócsi Dóri gerinctréner és jógaoktató, valamint Nagy Amarilla gyógytornász szakszerű edzéseit, például a szenior tornasorozatot vagy a sokat ülők számára készí­tett preventí­v formatornát. Kattints ide, lépj be Kulcs Kártya számoddal és kezdődhet a torna!

Milyen ritka a RITKA BETEGSÉG?

A ritka betegségek olyan betegségek, amelyek az átlagos népességhez viszonyí­tva kevés embert érintenek. Európában például egy betegség akkor tekinthető ritkának, ha több mint 2000 emberből mindössze egyet érint.

Ritka betegségek ezrei léteznek. Mí­g közel minden genetikai eredetű betegség ritka betegség, nem minden ritka betegség genetikai eredetű. Léteznek igen ritka fertőző betegségek is, valamint autoimmun betegségek is ritka rákmegbetegedések.

Napjainkig számos ritka betegség oka tisztázatlan, ezért az általánosan előforduló betegségekre berendezkedett egészségügyi ellátó rendszerekben nincs könnyű helyzete egy ritka betegséggel küzdőnek.

Erre hívja fel a figyelmet a február 28-i világnap.

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Ár- És kÉszletinformÁció irÁnt
ÉrdeklŐdj a legkÖzelebbi
Kulcs PatikÁban!

Cí­m: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatika.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Partnereink:

Baba-Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.