waiting
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Legfrissebb:
Kulcs Kártyáddal novemberben 50% kedvezmény a Geers legújabb hallókészülékére!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Kulcs Patikák
2023.03.07.

ANYUTEST-EDZÉS tornasorozat indul - MÁRCIUSBAN!

Anyaként sokszor veszítjük el a fókuszt önmagunkról, hajtjuk a mindennapokat, és olykor bizony magunk alá gyűrnek a feladatok.

Helyt állni a különböző szerepekben, Anyaként, Feleségként, dolgozó Nőként nem olyan egyszerű, megfelelni a régi, az új vélt vagy valós hiedelmeknek kicsit ambivalens érzés, és sokszor bizonytalanodunk el, vajon jól csináljuk - e. Szeretnénk, mindenhol a legtöbbet nyújtani, és ez sokszor azzal jár, hogy elfáradunk és a lista utolsó helyén találjuk magunkat.

ANYUTEST-EDZÉS tornasorozat indul - MÁRCIUSBAN!

Az énidő beiktatása nagyon fontos egészségünk szempontjából, melyre kiváló választás lehet valamilyen sport-mozgásforma választása. Az anyukák testmozgása nemcsak számukra jár előnyökkel, hanem egész családjuk számára is. Először is, a rendszeres testmozgás csökkenti a stressz szintet és javítja az alvásminőséget. Azok az anyukák, akik rendszeresen sportolnak, kevésbé hajlamosak a depresszióra és a szorongásra, valamint több energiával rendelkeznek, ami segít nekik a mindennapi feladatok teljesítésében.

Mindemellett a testmozgás segít példát mutatni a gyermekeknek az egészséges életmódról. Azok a gyerekek, akiknek az anyukájuk rendszeresen mozog, nagyobb valószínűséggel lesznek aktívabbak és egészségesebbek is. Az anyukák testmozgása tehát hosszú távú hatással lehet a család egészségére és jólétére.

Ha nincs időd edzőterembe kimozdulni, a szabadba elmenni futni, vagy ha még túl pici a baba, akkor ÚJ ANYUTEST-EDZÉS tornasorozatunkat számodra találtuk ki!

Most márciusban minden kedden 18.00-kor a Kulcs Patikák Facebook oldalán Gyócsi Dóri személyi edző vár benneteket különböző tematikájú tornákkal:

1.

03.07. Gátizomtorna: bemelegítéssel kezdjük az órát, és Kegel-gyakorlatokat fogunk végezni, majd a végén nyújtjuk ezt a területet.

2.

03.14. Has és törzsizmok aktiválása, fejlesztése: eleinte légzőgyakorlatokkal próbállak majd rávezetni arra, hogy tudod a has gyakorlatokat jól végezni.

3.

03.21. Testtartás javító torna: a sok teher, feladat, probléma, amit a vállunkon cipelünk, szemmel is jól látható és a fáradtság, szorongás miatt testtartásunk úgynevezett hanyag üzemmódba kapcsol. Előre esik a váll, púposodunk, és elkezd fájni a nyak, derék, csípő. A fájdalom enyhítésére ezzel az átmozgató edzéssel készülünk nektek.

4.

03.28. Relax torna: érkezz meg és hagyd, hogy minden csak történjen veled. Kapcsolj ki, hangolódj rá a zenére és felejtsd el a mai napi teendőidet, terheidet. Igyekezni fogok nagyon, hogy a végén feltöldődve úgy érezd, bármire képes vagy.

ANYUTEST-EDZÉS tornasorozat indul - MÁRCIUSBAN!

Reméljük tudunk segíteni abban, hogy picit vissza találj önmagadhoz, kapcsolódni tudj újra a testeddel, és a lelkeddel.

Te vagy a Kulcs a zárban, ne hagyd elveszni, tarts velünk minden kedden és töltődjünk együtt!

-Gyócsi Dóri

 

KATTINTS IDE FACEBOOK ESEMÉNYÜNKÉRT!

PodCast ajánló

49:18
Gyógyszerfüggő a családban – Mit tegyünk?

Cikkajánló

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cí­m: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatikak.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Patikakereső

PatikakeresőHa patikáinkat közvetlenül szeretnéd elérni,
használd a patikakeresőt!
Ár- és készletinformáció iránt érdeklődj patikáink elérhetőségein.

Ha patikáinkat közvetlenül szeretné elérni, használja a patikakeresőt!

Partnereink:

Baba-Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.