waiting
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Legfrissebb:
Az UniCredit Bank ajánlata: kedvezményes banki szolgáltatások Kulcs Kártyáddal!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Kulcs Patikák
2023.05.12.

A Magyar Hospice Alapítvány kapta az 1,2 M forintos Kulcs adományt

Gyógyíthatatlan betegséggel küzdő családtagjaink ápolása, támogatása olyan dolog, amiről nem szívesen beszélünk. Legtöbben teljes sötétségben tapogatózunk, amikor szembesülünk a szerettünk számára közelgő véggel és az odavezető út kihívásaival. Sajnos kevés szakember elérhető a családtagok számára, ha otthonápolásra kerül a sor, pedig szerettünk megfelelő és méltóságteljes ellátása nagyon fontos az utolsó pillanatokig. A beteg lelki vívódásai ezenkívül különösen felkavarhatják a családokat.

Patikáinkban nap mint nap találkozunk e nem könnyű feladattal élőkkel, akiket körültekintéssel igyekszünk kiszolgálni az otthonápolás kellékeivel és informálni legjobb tudásunk szerint. Talán éppen a velük való rendszeres találkozás, az érintettség lett az oka annak, hogy 2023. tavaszán a Kulcs Adomány Program, a Kulcs tagpatikák többségi szavazatának eredményeképpen a Magyar Hospice Alapítvány tevékenységét támogatta 1,2 millió forinttal.

A végstádiumú daganatos betegségben szenvedők kíméletes otthoni- és intézeti gondozásában kiemelkedően értékes feladatokat ellátó Alapítvány számára örömmel nyújtottunk támogatást, munkájuk iránt őszinte tisztelettel vagyunk.

Az Alapítvány szerteágazó tevékenysége okán van helye minden adománynak, a Kulcs Patikák által felajánlott összeggel a budapesti Hospice Ház nyílászáró felújítási programját támogattuk, az ott ápolt betegek komfortérzetét javítva.

A Magyar Hospice Alapítvány kapta az 1,2 M forintos Kulcs adományt

A Magyar Hospice Alapítvány tevékenysége a nem gyógyítható daganatos betegek egyénre szabott térítésmentes ápolása, fájdalomcsillapítása, a méltóságuk utolsó pillanatig való megőrzése és a családok lelki támogatása: otthonápolás, intézeti ellátás, pszichológiai támogatás, gyermek hospice, fájdalomambulancia, életvégi tervezés, oktatási szolgáltatások által.

Most Ön is segíthet: támogassa adója 1%-val a Magyar Hospice Alapítvány munkáját!

PodCast ajánló

49:18
Gyógyszerfüggő a családban – Mit tegyünk?

Cikkajánló

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cí­m: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatikak.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Patikakereső

PatikakeresőHa patikáinkat közvetlenül szeretnéd elérni,
használd a patikakeresőt!
Ár- és készletinformáció iránt érdeklődj patikáink elérhetőségein.

Ha patikáinkat közvetlenül szeretné elérni, használja a patikakeresőt!

Partnereink:

Baba-Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.