waiting
Email-cím:*
Név:*
Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot:*
Hozzájárulok, hogy a Kulcs Patikák Zrt. a személyes adataimat az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint kezelje, és hírlevelet küldjön számomra.
Legfrissebb:
Az UniCredit Bank ajánlata: kedvezményes banki szolgáltatások Kulcs Kártyáddal!
Keresd non-stop patikáinkat hétvégén és éjjel is!
Kulcs Patikák
PodCastPodCast

PodCast

Legújabb
49:18
Gyógyszerfüggő a családban – Mit tegyünk?

A Kulcs Patikák podcast-jének egyik legérdekesebb része ez, amelyben Bajzáth Sándor szenvedélybeteg-segítővel, felépülő függővel és dr. Tóbi Csaba gyógyszerésszel járjuk körbe a függőségek mélységeit, és kapunk választ a hazánkban már 200 ezer főt érintő függőségekkel kapcsolatban. Milyen gyógyszerektől lehetünk függők? Testi vagy lelki okok vezetnek a függőségig? És mit tehet egy gyógyszerész, ha tudja, hogy gyógyszerfüggő vásárol nála? Hallgasd meg!

Résztvevők:
Vágó Bernadett, műsorvezető
Dr. Tóbi Csaba, gyógyszerész
Bajzáth Sándor, addiktológiai konzultáns

Platformok ahol hallhatsz minket:
Anya vagyok
48:02
A túlmisztifikált baba-hozzátáplálás

Túlmisztifikált lenne a baba-hozzátáplálás? Elsőgyermekes anyaként különösen nehéz kiigazodni a temérdek, sokszor eltérő információk halma között. Mi most ebben próbálunk megnyugtatást adni, hogy a baba-hozzátáplálás nem rakétatudomány, mindenki meg tudja csinálni - szakértőinkkel próbálunk segíteni, hogy hol és hogyan érdemes tájékozódni a témában.

Platformok ahol hallhatsz minket:
47:15
Anyaegészség a szoptatás alatt

Ahogy megszületik a baba, csak vele törődik az édesanya, saját szükségleteit pedig hátra sorolja. Pedig ma már jól tudjuk: ha anya jól van, akkor lesz csak igazán jól a gyerek is. De hogyan törődhet testi-lelki egészségével otthon, egy babával, a szoptatás ideje alatt? Erre keressük a válaszokat két szakértőnkkel: dr. Bárd Réka gyógyszerésszel és Horváth Márta védőnő-laktációs tanácsadóval.

Platformok ahol hallhatsz minket:
52:34
Kiéghetünk-e az anyaságban?

Már régen nem „úri szeszély” a kiégés. Ott van az anyaságban, a szülőségben, az egyszerűnek tűnő hétköznapokban is rá a lehetőség. De vajon észre vesszük időben, ha szép csendben kiég valaki például a családi szerepében? Erre keressük a választ dr. Füredi Júliával, hasznos tanácsokkal, tippekkel.

Platformok ahol hallhatsz minket:
Életmód, egészség
36:36
A vaspótlás lehetőségei

A VAS olyan esszenciális anyag, amely nélkül nem működik a szervezetünk. Hiányállapot esetén gondoskodni kell a pótlásáról, de nem mindegy, hogyan! Ezúttal ennek lehetőségeit járjuk körbe gyógyszerész vendégünkkel, dr. Tóbi Csabával.

Platformok ahol hallhatsz minket:
33:09
Kriston Intimtornával az inkontinencia ellen

Mire jó a Kriston-módszer? Hogyan használ az inkontinencia ellen és mivel igazolták a hatékonyságát? A Kriston Andreával zajlott beszélgetésünkből ezekre is fény derül. Hallgass bele most!

Platformok ahol hallhatsz minket:
33:33
40 felett a tested, avagy mozgással az öregedés ellen

Mindenki szeretne „örök fiatal” maradni – minél tovább aktív, egészséges és önellátó lenni. Örök kutatásai téma, van-e mód arra, hogy az öregedést lassítsuk és ezáltal az egészségtartamot növeljük? Az egészséges életmódnak kulcsszerepe van az egészségtartam növelésében; hogyan őrizhetjük meg testünk épségét és egészségét minél tovább, a mozgás erejével? Erre keressük most a választ.

Platformok ahol hallhatsz minket:
44.37
Bőrbetegségek a Naptól – Hogyan védekezzünk?

Ma már fokozottan fontos a fényvédelem a bőrünk egészségére nézve, mert a napfényben található UV-sugarak károsíthatják a bőrt, és számos egészségügyi problémát okozhatnak, súlyos esetben bőrrákot is.
Milyen egyéb következménnyel járhat, ha nem védjük megfelelően magunkat a káros sugarakkal szemben?
Milyen fényvédő az ideális számunkra? Mit tegyünk, ha meg történt már a baj?
Szakértőinkkel most ezt térképezzük fel.

Platformok ahol hallhatsz minket:
42:43
Fejfájással élni és csillapítani

Érezhetően rengetegen küzdenek fejfájással, amit a legkönnyebben fájdalomcsillapítókkal „kezelünk”, azonban van egy pont, mikor a mélyére kell ásnunk a fejfájásunknak. Mikor kell orvossal kivizsgáltatnunk magunkat?
Szakértőink segítségével alaposan körbejárjuk a témát, és segítünk eloszlatni az esetleges tévhiteket is.

Platformok ahol hallhatsz minket:
51:24
Jó alvás stresszes időkben? Nem álom

Hogy lehet az, hogy éppen a legterheltebb időszakokban vagyunk képtelenek JÓL és ELEGET aludni? Pedig mekkora szükségünk lenne rá! A jó alvás titkait szakértő vendégeinkkel, dr. Terray-Horváth Attila szomnológus, neurológussal és dr. Tóbi Csaba gyógyszerésszel vitatjuk meg. Hallgasd meg ezt a részt, majd aludj jól!

Platformok ahol hallhatsz minket:
41:11
Arcápolási rutin – Kell-e az nekem?

Hogyan tudunk kiigazodni az internetes információk tengerében, hogyan válasszunk termékeket a bőrünknek? Miért szükséges arcápolási rutin kialakítása, és az miből áll? Meglepően nagy szakértelemmel tudnak ebben segíteni a Kulcs Quality Patikák dolgozói, de pontosan milyennel is? Hallgasd meg ezt a beszélgetést a válaszokért! Szakértőink: dr. Bárd Réka gyógyszerész és Schubert Éva, az Uriage bőrápolási vezető trénere.

Platformok ahol hallhatsz minket:

Központi elérhetőségek

Kapcsolat

Cí­m: 1117 Budapest
Hunyadi János út 16.

Telefon: +36 1 444 9090 (hétfő-péntek 8:00-17:00 óra)

E-mail: office@kulcspatikak.hu

Facebook: facebook.com/kulcspatikak

Patikakereső

PatikakeresőHa patikáinkat közvetlenül szeretnéd elérni,
használd a patikakeresőt!
Ár- és készletinformáció iránt érdeklődj patikáink elérhetőségein.

Ha patikáinkat közvetlenül szeretné elérni, használja a patikakeresőt!

Partnereink:

Baba-Mama Tudakozó Partner Kártya Kft. Grafcom Media Kft.